ΕΚΤΑΚΤΟ – Συλλήψεις και προσαγωγές 4 ατόμων από την αστυνομία για τα γεγονότα στη Βάστρια

Ήταν κάτι που το περιμέναμε και μάλιστα πολύ σύντομα…

Η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου ξεκίνησε από σήμερα το πρωί συλλήψεις και προσαγωγές ανθρώπων που βρέθηκαν χθες στη Βάστρια για να υπερασπιστούν το νησί τους και να διαδηλώσουν για το “ΟΧΙ ΝΕΑ ΔΟΜΗ ΣΤΗ ΒΑΣΤΡΙΑ”.

Θα μας πείτε ναι διαδήλωσαν αλλά κάποιοι έκαναν ένα βήμα παραπάνω και έκαψαν μπουλντόζες και μηχανήματα της ΤΕΡΝΑ ΑΕ που είναι η εταιρεία που έχει αναλάβει την κατασκευή της δομής στη Βάστρια.

Κάτι που όμως είναι αντίθετο με τη λαϊκή βούληση των κατοίκων της Λέσβου και που έχει εκφρασθεί πολλές φορές και με διάφορους τρόπους.

Όταν όμως έρχεται η Ελληνική Κυβέρνηση με μπροστάρη τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη και εξοργίζει τους κατοίκους της Λέσβου φέρνοντας κρυφά μέσα στη νύχτα μπουλντόζες και μηχανήματα που ξεκίνησαν τις εργασίες στη Βάστρια κάτω από τη μύτη τους.

Φυσικό λοιπόν επακόλουθο είναι να έχουμε τέτοιες εξελίξεις για τις οποίες υπάρχουν φυσικοί ηθικοί αυτουργοί που έχουν και ονόματα…

Κυριάκος Μητστάκης, Νότης Μηταράκης…

Για αυτούς να σχηματίσετε δικογραφία κύριε Ντουρουντού και όχι για τους κατοίκους της Λέσβου…

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με ασφαλείς και εγκυρότατες πληροφορίες του Lesvosnews.gr έχει συλληφθεί ένας άνδρας που βρέθηκε χθες στη Βάστρια ενώ έχουν προσαχθεί ακόμα τρεις.

Κάποιες άλλες πληροφορίες που όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα λένε ότι έχει σχηματιστεί δικογραφία και για τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε…

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο