ΕΚΤΑΚΤΟ – Έρχεται σφοδρότατη κακοκαιρία στη Λέσβο με χιόνια ακόμα και στα πεδινά

 xionia gif

Νέο κύμα σφοδρότατης κακοκαιρίας αναμένεται να χτυπήσει τις επόμενες ώρες το Νομό Λέσβου και την ευρύτερη περιοχή του Βορειοανατολικού Αιγαίου

Τα έντονα αυτά καιρικά φαινόμενα θα επιδεινωθούν από τη Δευτέρα το βράδυ οπότε θα έχουμε τις χαμηλότερες θερμοκρασίες του χειμώνα με το δείκτη να δείχνει να δείχνει τους 2 – 3 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα πάντα με τα δελτία πρόγνωσης του καιρού αναμένεται από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας να πέσουν αρχικά χιόνια στα ορεινά τα οποία θα επεκταθούν ακόμα και σε πεδινές περιοχές.

Πριν από λίγη ώρα η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου εξέδωσε έκτακτο δελτίο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στο οποίο αναφέρει:

“Σας κάνουμε γνωστό ότι το επόμενο χρονικό διάστημα, πρόκειται να σημειωθούν έντονα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή του Βορείου Αιγαίου, δηλαδή βροχοπτώσεις – καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι εντάσεως 8 έως 9 μποφόρ, που πιθανόν να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα.

Οι πολίτες πρέπει να είναι προσεκτικοί και να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των άσχημων καιρικών συνθηκών.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο