Εκπληκτικό το Πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα του Lesvosnews.gr με τον Γιάννη Συνάνη και την Ανδρονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα εκπληκτικό Πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα παρουσίασαν ο Γιάννης Συνάνης και η Ανδρονίκη που μεταδόθηκε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ταυτόχρονη μετάδοση από το Lesvosnews.gr και το κανάλι του Αιγαίου TV ΠΑΤΡΙΔΑ.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν και τραγούδησαν οι Χρήστος Δάντης, Στάθης Αγγελόπουλος, Τζων Τίκης και άλλοι.

Τραγούδησαν επίσης ο Παπά – Στρατής, ο Πάνος Γαληνός ενώ έκλεψε την παράσταση η Ανδρονίκη η οποία εκτός των άλλων έχει και μία εκπληκτική φωνή.

Ξεχωριστή ήταν και η παρουσία του Χρήστου Φερεντίνου ο οποίος με το γνωστό του ταπεραμέντο και χιούμορ έδωσε μία εύθυμη νότα στο πρόγραμμα.

Τις ευχές τους έδωσαν με συνδέσεις από όλη την Ελλάδα ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης, ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης και ο Δήμαρχος Οιννουσών Γιώργος Δανιήλ.

Αφήσαμε τελευταίο το Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης του MEGA Σταμάτη Μαλέλη ο οποίος μας αποκάλυψε ότι το 2021 του έφερε μεγάλη τύχη στα προσωπικά του αφού όπως μας είπε γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του που εμμέσως πλην σαφώς άφησε να εννοηθεί ότι μέσα στο 2022 θα εγκαταλείψει την εργένικη ζωή.

Σημαντικότατη συμβολή στην παραγωγή του τηλεοπτικού αυτού προγράμματος είχαν η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και η ATTICA GROUP που πάντα συνεισφέρουν με κάθε τρόπο στην προβολή και γενικότερα στην ανάπτυξη των νησιών του Αρχιπελάγους.

Δείτε ολόκληρη το Πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα στο βίντεο που σας παραθέτουμε…

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο