Εθελοντική αιμοδοσία το Σαββάτο 19 Ιουλίου στην περιοχή Ευεργέτουλα…

aimodotes

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Και Προληπτικής Ιατρικής ευρύτερης περιοχής Ευεργέτουλα προσκαλεί παλιούς και νέους εθελοντές να πάρουν μέρος ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ  4:30 – 10 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΙΠΠΕΙΟΥ.

* ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΩΡΑ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 5 ΕΩΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΙΠΠΕΙΟΥ ΤΗΛ: 2251093150.

Όταν προκύψει έκτακτη ασθένεια ή ατύχημα δεν μπορούμε να βοηθήσουμε άμεσα το δικό μας άνθρωπο, αφού το αίμα που θα δώσουμε χρειάζεται 2-3 ημέρες για να ελεγχθεί. Επομένως στα ψυγεία του Νοσοκομείου πρέπει πάντα να υπάρχουν ελεγμένες μονάδες αίματος για κάθε έκτακτη ή τακτική ανάγκη.

Όσοι προσφέρουμε αίμα μόνο για συγγενείς ή φίλους δεν έχουμε αργότερα δικαίωμα να το ζητήσουμε για μας ή το περιβάλλον μας, ενώ αν ανήκουμε στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ μπορούμε να το ζητήσουμε. Αχρείαστο να είναι, αλλά επειδή δυστυχώς συμβαίνει να χρειάζεται, ας προνοήσουμε. Ας προσφέρουμε στο συγγενή, στον φίλο, στο συνάνθρωπο ζωή και ελπίδα.

*  Και συ, φίλε – φίλη αιμοδότη – αιμοδότρια, που αδράνησες, ξεχάστηκες, αμέλησες, απομακρύνθηκες, ξαναγύρνα κοντά μας.

-ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ.

-ΔΩΣΕ ΖΩΗ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΦΙΛΟΥΣ, ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΑ Η΄ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

-ΕΚΔΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο