Εγκρίθηκε η Πύλη Εισόδου της Πέτρας – Πνοή ανάπτυξης και τουρισμού για τη Λέσβο

athanasiou-petra

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, αναφορικά με το θέμα της πύλης εισόδου της Πέτρας ανακοίνωσε με μεγάλη χαρά ότι εγκρίθηκε και επίσημα με το ΦΕΚ Β2250/19.8.14.

Η πύλη εισόδου της Πέτρας ήταν  μία προσωπική δέσμευση του ιδίου και πλέον θα μπορέσει να δώσει μία διαφορετική πνοή ανάπτυξης και τουρισμού στο νησί της Λέσβου.

Ο ίδιος ευχαριστεί τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την προσωπική του  στήριξη.

Επίσης, ευχαριστεί  τους Προέδρους του Λιμενικού Ταμείου Μυτιλήνης( Πρώην πρόεδρο Κύριο Κ.Κορδώνη και νυν Πρόεδρο κύριο  Σ.Ζαμτράκη) για την πλήρη στήριξή  τους στην περάτωση του έργου.

Εντός ολίγων ημερών θα ανακοινωθεί και η  ημερομηνία των εγκαινίων.

digea-3

Σχετικές δημοσιεύσεις

2 Άποψη για τα “Εγκρίθηκε η Πύλη Εισόδου της Πέτρας – Πνοή ανάπτυξης και τουρισμού για τη Λέσβο”

  1. ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΪΡΗΣ

    Mόνο που στο ΦΕΚ αναφέρεται η προσωρινή λειτουργία μέχρι 31/12/2014.Από 1/1/2015 τι θα γίνει; θα κλείσει;

  2. ΠΟΛΙΤΗΣ

    ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ. ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ??? ΑΛΛΙΩΣ ΡΕΖΙΛΕΥΕΣΑΙ…. ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ?? ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΡΠΑΧΤΕΣ??? ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΡΠΑΧΤΕΣ?? ΕΔΩ ΒΡΩΜΙΣΑΜΕ. ΑΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11:30 ΜΜ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ. (ΔΕΝ ΛΕΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ … ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ)

Αφήστε ένα σχόλιο