Εγγραφή – επιλογή μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης

mousiko sxoleio mytilinis

 Σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε  το υπουργείο Παιδείας για την εγγραφή μαθητών στα Μουσικά Σχολεία (Γυμνάσια), για το σχολικό έτος 2015-201 6, οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών του νησιού μας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής, οφείλουν να υποβάλουν αίτηση στο Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης κατά το χρονικό διάστημα από 12 Μαΐου έως και 31 Μαΐου 2015.

Στα Μουσικά Σχολεία (Γυμνάσια) εγγράφονται ως μαθητές απόφοιτοι Δημοτικού, ύστερα από επιλογή.

Η διαδικασία επιλογής για το σχολικό έτος 2015- 2016 θα διενεργηθεί από τις αρμόδιες επιτροπές, οι οποίες θα οριστούν από τον Περιφερειακό Δ/ντή Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπ/σης  Β. Αιγαίου και θα πραγματοποιηθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου. (θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση)

Οι υποψήφιοι για επιλογή και φοίτηση στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων δεν στερούνται του δικαιώματος υποβολής αίτησης για συμμετοχή στις διαδικασίες εισαγωγής σε άλλο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στο χώρο του Σχολείου (Στ. Παρασκευαΐδη, Χρυσομαλλούσα, Μυτιλήνη) τις εργάσιμες ημέρες, 8πμ-1μμ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2251025797.                                                                                                     

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο