Δωρεά οκτώ οχημάτων στο ΕΚΑΒ από τα Ιδρύματα Λάτση και Νιάρχου – Το ένα για τη Λέσβο

ekav latsis

Μια σημαντική κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης κι ένα δώρο ζωής προς το ΕΚΑΒ έκαναν σήμερα το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Τα δύο ιδρύματα πρόσφεραν και παρέδωσαν σήμερα στο ΕΚΑΒ οκτώ ειδικά οχήματα – πέντε μεγάλες κινητές μονάδες και τρία μικρού όγκου –  προκειμένου να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες του Εθνικού Κέντρου Αμεσης Βοήθειας.

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση εκπροσώπησε η κυρία Μαριάννα Λάτση, μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, συνεχίζοντας την παράδοση της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο. Στην τελετή επίσης παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η παραλαβή έγινε σε ειδική τελετή στην οποία παραβρέθηκαν ο υπουργός υγείας Μάκης Βορίδης και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε την προκήρυξη 200 θέσεων διασωστών πληρωμάτων ασθενοφόρων μέσω ΑΣΕΠ, για να καλυφθούν οι ανάγκες, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ο μειοδοτικός διαγωνισμός για την προμήθεια 196 ασθενοφόρων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο