Δρόμοι Ακρασίου – Δρώτας, Αμπελικού – Σταυρού Βατερών… Οι τελευταίοι χωματένιοι δρόμοι στη Λέσβο

xomatenioi dromoi
Ξεκίνησε μια μεγάλη πρωτοβουλία από τους φορείς του Ακρασίου, Νεοχωρίου και Αμπελικού σχετικά με τους δρόμους :
1oν) ΑΚΡΑΣΙΟΥ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΡΩΤΑΣ 2ον) ΑΜΠΕΛΙΚΟΥ – ΣΤΑΥΡΟΥ οι οποίοι ακόμη είναι σε άθλια κατάσταση και απαιτείτε η επίστρωση τους με άσφαλτο. Είναι οι τελευταίοι χωματένιοι δρόμοι που υπάρχουν στην Λέσβο και οι οποίοι έχουν πάει πίσω σε θέματα τουρισμού και επισκεψιμότητας και τα 3 ορεινά χωριά το Ακράσι, το Αμπελικό και το Νεοχώρι και οι προσβαση των κατοικων των παραπάνω χωριών και των τουριστων στις ονειρεμένες παραλίες της Δρώτας (επίνειο του Ακρασίου) και των Βατερών ειναι προβληματική και λογω της ασχημης καταστασης των παραπανω δρόμων αποφεύγει ο κοσμος να παει στις παραλίες αυτές.
Καταλύτης αυτής της πρωτοβουλίας είναι οι δύο σύλλογοι του Ακρασίου της Μυτίληνης και της Αθήνας. .Συνέταξαν δύο υπομνήματα προς το Δήμαρχο Λέσβου και στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και τα οποία υπογράφουν και άλλοι φορείς των 3 χωριών. Οι φορεις των 3 αυτών χωριών θα επισκεφθούν προσεχώς τον Δήμαρχο και την Περιφερειάρχη για να υποβάλουν τα σχετικα αιτήματα αντιστοίχως.
Για την επιτυχία της πρωτοβουλίας είναι απαραίτητο να επιστρατευτούν όλες οι δυνάμεις των τριών χωριών, για να δοθεί οριστική λύση στο χρονίζων πρόβλημα σχετικού με τους παραπάνω δρομους.
Για τα ΔΣ των 2 πολιτιστικων Συλλόγων
Οι προέδροι
ΒΕΡΒΕΡΗΣ Ξ ΓΙΩΡΓΟΣ και ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΤΣΙΡΓΙΑΝΝΗΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο