Δραστηριότητες του Φορέα Τουρισμού Μολύβου – Συνάντηση με τον Δήμαρχο Λέσβου

molivos-tainia

ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου διοργανώνουμε περιπατητική διαδρομή από Άναξο, για Λαφιώνα, Άγιο Αλέξανδρο και επιστροφή από Λαφιώνα προς Πέτρα από άλλο μονοπάτι. Εκκίνηση από το Δημοτικό Σχολείο Μολύβου στις 9:00 π.μ. Όλη η διαδρομή θα διαρκέσει, με τις στάσεις ( συν καφέ, τσάι και κουλουράκια) γύρω στις 3 ώρες. Όσοι θέλουν να συμμετέχουν να επικοινωνήσουν με την Έλπη στο τηλ. 6946671450

Ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Αγγλία, για το 2015

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου έδωσε παρόν στο περίπτερο της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου World Travel Market 2014. H έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως 7 Νοεμβρίου 2014.

Επαφές για την προώθηση της Πύλης Εισόδου Πέτρας

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου με την υποστήριξη και την ενεργή συμμετοχή του Επιμελητηρίου Λέσβου συμμετείχαν στις 6 και 7 Νοεμβρίου σε μια σειρά από επαφές στα απέναντι παράλια της Τουρκίας, για την διερεύνηση της πορείας της σύνδεσης της Πύλης Εισόδου της Πέτρας, καθώς και για την ανάπτυξη συνεργασιών για την υποστήριξή της την επόμενη τουριστική περίοδο, με την έναρξη της λειτουργίας της.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο