Διήμερο Φεστιβάλ Νεανικών Συγκροτημάτων στην Πλατεία Σαπφούς από το Επιμελητήριο

mousiki sinavlia

Το Επιμελητήριο Λέσβου ενημερώνει τα μέλη του ότι στις 27-28 Σεπτεμβρίου 2014 θα πραγματοποιήσει Διήμερο Φεστιβάλ Νεανικών Συγκροτημάτων στην Πλατεία Σαπφούς, με σκοπό την τόνωση της τοπικής αγοράς και του τουρισμού.

Το Φεστιβάλ  πραγματοποιείται στα πλαίσια του Προγράμματος «Προωθητικές ενέργειες τοπικής, εθνικής και διεθνούς εμβέλειας» της Πράξης: «Ανάπτυξη και υλοποίηση ολοκληρωμένου προγράμματος προβολής της φυσιογνωμίας της περιοχής παρέμβασης».

Μέσα από το ίδιο πρόγραμμα το Επιμελητήριο Λέσβου έχει πραγματοποιήσει μια σειρά από σημαντικές δράσεις προβολής του νησιού μας, όπως το Φεστιβάλ Ούζου 2013, οι Γιορτές της Αγοράς, Διημερίδα με θέμα τα «Μνημεία Οθωμανικής περιόδου στη Μυτιλήνη» και πολλές άλλες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Μουσικού Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει:

  • Το Σάββατο 27/9/14 το συγκρότημα MELIOS BALKANA MAMA, μια 10μελή μπάντα με βαλκανική μουσική με χάλκινα πνευστά, καθώς και τα τοπικά συγκροτήματα από το Βόρειο Αιγαίο SALIA BALIA BAND από τη Μυτιλήνη που θα παίξει παραδοσιακά και ρεμπέτικα τραγούδια σε σύγχρονες μουσικές διαδρομές, αλλά και τους ΔΟΝ ΚΙ ΧIΩΤΕΣ από την Χίο με έντεχνη μουσική και τραγούδια.
  • Την Κυριακή 28/9/14 με τους ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΖΗΚΑ,  ΠΑΝΟ ΒΙΤΖΗΛΑΙΟ & The Creeps, με ελληνικές και ξένες διασκευές… και όχι μόνο, καθώς και τα τοπικά συγκροτήματα από το Βόρειο Αιγαίο, JOYSPRING acoustic groove BAND από τη Μυτιλήνη με Pop, Rock, Soul και Latin, αλλά και τον ΚΩΣΤΑ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ από τη Λήμνο με γνωστές ακουστικές διασκευές.

Καλούμε τα μέλη μας, να στηρίξουν και να συμμετάσχουν δυναμικά σε αυτές τις εκδηλώσεις, ως μια ακόμη ευκαιρία για δώσουμε ζωντάνια στην πόλη μας και να τονώσουμε την επιχειρηματικότητα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο