Δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 22/6 στην Αγιάσο

aimodotes

Η ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΓΙΑΣΟΥ, μετά τη μαζική προσέλευση πολλών εθελοντών αιμοδοτών κατά την πρώτη Αιμοδοσία του περασμένου Δεκέμβρη, προχωρά δυναμικά στη διοργάνωση και της δεύτερης Αιμοδοσίας την ΚΥΡΙΑΚΗ, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014, ΑΠΟ ΤΙΣ 9 Π.Μ. ΕΩΣ ΤΙΣ 3 Μ.Μ., ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΙΑΣΟΥ, ΣΤΟ ΚΑΜΠΟΥΔΙ.

Η ανταπόκριση των συγχωριανών μάς δίνει δύναμη να προχωρήσουμε στη δεύτερη προσπάθεια κοινωνικού εθελοντισμού με την Εθελοντική Αιμοδοσία που ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ.

Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε διατέθηκαν πολλές μονάδες αίματος για την κάλυψη των αναγκών πολλών πασχόντων συνανθρώπων μας, σύμφωνα με τον εγκεκριμένο Κανονισμό Διάθεσης Μονάδων Αίματος, και παράλληλα έγινε ομαλά η αναπλήρωσή τους, έτσι ώστε να διατηρείται το σημαντικό αρχικό απόθεμα.

Το Συντονιστικό της Ομάδας μας διευρύνθηκε και προχωρά με κάθε δυνατό τρόπο στην καλύτερη δυνατή προβολή της επόμενης Αιμοδοσίας και στην προσέλκυση νέων εθελοντών αιμοδοτών, με δεδομένο ότι οι ήδη εγγεγραμμένοι εθελοντές θα δώσουν ξανά το ανθρωπιστικό τους παρόν, ώστε να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση μονάδων αίματος.

Παράλληλα η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου σε συνεργασία με το Σταθμό Αιμοδοσίας του Βοστάνειου Νοσοκομείου προχωρούν την ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 και ώρες 9 π.μ. – 12 μ., στην ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ για νέους Εθελοντές Αιμοδότες στο ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΓΙΑΣΟΥ.

Προεγγραφές νέων εθελοντών (με κινητά τηλέφωνα) γίνονται από  τα μέλη του Συντονιστικού: Αργύρα Γιάννη, Κοτσώνη Βασίλη, Κουτσκουδή Μ. Παναγιώτη, Ρουγκέλλη Διαμάντω, Σκλεπάρη Δημοσθένη, Τσουκαρέλλη Χρυσώ, Χατζηγιάννη Ι. Τάσο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο