Γκάφα του Δήμου Λέσβου… Ο Νταλάρας θα τραγουδήσει για τους πρόσφυγες…

metanastes-dalaras

Η συναυλία του Γιώργου Νταλάρα, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, τη 14η Φεβρουαρίου, δίδεται στα πλαίσια του διήμερου συνεδρίου για την μετανάστευση, με φορείς και εθελοντές από την Ευρώπη που συμμετέχουν σε αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι όχι μόνον ο Γιώργος Νταλάρας, αλλά και οι μουσικοί του και οι τεχνικοί συμμετέχουν σ’ αυτή την εκδήλωση χωρίς καμία αμοιβή τιμώντας τους εθελοντές κατοίκους του νησιού για τη φροντίδα, την περίθαλψη και την αλληλεγγύη προς τους κατατρεγμένους πρόσφυγες που έφθασαν στο νησί.

Τη διοργάνωση της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο Δήμος Λέσβου, δια του Αντιδημάρχου κυρίου Κώστα Αστυρακάκη.  Συμμετέχει ο Ευρωπαϊκός φορέας επιστημόνων “Κοινωνία του πολιτισμού για την ειρήνη” και ο Henning Zierock, που προωθούν την υποψηφιότητα για το Νόμπελ Ειρήνης στους κατοίκους των νησιών.

Επειδή η συναυλία συμπίπτει με το διήμερο των εορτασμών του Αγίου Βαλεντίνου, του οποίου τα λείψανα είναι στο νησί, στο δελτίο τύπου της οργανωτικής επιτροπής διήμερου φεστιβάλ «Ο Άγιος Βαλεντίνος … της Μυτιλήνης 2016», εκ παραδρομής συνδέθηκε η συναυλία με αυτές τις γιορτές, λόγω ταύτισης της ημερομηνίας.

Η συναυλία του Γιώργου Νταλάρα, πραγματοποιείται αποκλειστικά στα πλαίσια του διήμερου συνεδρίου για τη μετανάστευση.

Σχετικές δημοσιεύσεις

19 Άποψη για τα “Γκάφα του Δήμου Λέσβου… Ο Νταλάρας θα τραγουδήσει για τους πρόσφυγες…”

Αφήστε ένα σχόλιο