Για 26η χρονιά απονεμήθηκε το “Βραβείο Προόδου” της οικογένειας Παυλιδέλη (ΒΙΝΤΕΟ)

vravefsi-pavlideli-2

Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος, για 26η συνεχόμενη χρονιά η οικογένεια των αδελφών Παυλιδέλη – Πέτρος, Ευτυχία, Παναγιώτης και Βασίλης, απένειμαν το βραβείο προόδου που έχουν καθιερώσει να δίνουν κάθε χρόνο σε ένα μαθητή ή μαθήτρια των Κεραμειών, που προόδευσε κατά την προηγούμενη σχολική περίοδο, τιμώντας έτσι τη μνήμη των γονιών τους, Κωνσταντίνου και Αναστασίας Παυλιδέλη.

Το βραβείο αυτό έχει σκοπό να καλλιεργεί την ευγενή άμιλλα μεταξύ των μαθητών του χωριού.

Σε μία σεμνή και ταπεινή τελετή, αμέσως  μετά τη σημερινή Θεία Λειτουργία, στην εκκλησία του χωριού, έγινε η απονομή του βραβείου από τον περυσινό βραβευθέντα μαθητή Χαράλαμπο Γιοβάνη στη φετινή βραβευθείσα μαθήτρια της 2ας Λυκείου 17χρονη Μαρία – Ραφαηλία Δεληθεοδώρου η οποία προήχθη στην 3η Λυκείου με βαθμολογία 15,4.

vravefsi-pavlideli-4

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκτός από τη τιμητική αυτή διάκριση για τους μαθητές η οικογένεια Παυλιδέλη έχει θεσπίσει και δίνει ένα οικονομικό  δώρο ώστε οι μαθητές να έχουν ένα ακόμα βοήθημα για τη συνέχεια της εκπαίδευσής τους.

Η οικογένεια Παυλιδέλη είναι πάντα κοντά στους συγχωριανούς τους και το χωριό τους και συνδράμουν τακτικότατα στην πρόοδο της γεννέτειράς τους…

Μπράβο τους !!!

Δείτε το σχετικό βίντεο από τη σημερινή τελετή της βράβευσης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο