Γιάννης Συνάνης: “Πόσο ηλίθιοι είναι…” Άννα Μπουσδούκου: “Γιάννη όχι χαρακτηρισμούς…” (ΒΙΝΤΕΟ)

sinanis-mpousdoukou

Ο χαρακτηρισμός “ηλίθιοι”, που χρησιμοποίησε στην ανταπόκρισή του από τη Λέσβο ο δημοσιογράφος Γιάννης Συνάνης, τον οποίο παρακάλεσε η Άννα Μπουσδούκου να αποφύγει, ήταν η αιτία να σταλούν κάποια μηνύματα με υβριστικούς χαρακτηρισμούς στην γνωστή δημοσιογράφο, επειδή δεν συμμερίστηκε την άποψη του συναδέλφου της.

Έτσι λίγο αργότερα και κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Άννα Μπουσδούκου απάντησε σε κάποιους από αυτούς που της έγραψαν τα μηνύματα αυτά, εμφανώς ενοχλημένη και εκνευρισμένη.

Ο Γιάννης Συνάνης προφανώς οργισμένος από το θέμα των μεταναστών και για τις ζωές που χάνονται στο Αιγαίο άδικα και ιδίως μικρά παιδιά και γυναίκες, εξερράγη και χρησιμοποίησε την έκφραση αυτή, χωρίς να φανταστεί ότι θα γινόταν τέτοιο θέμα.

Μάλιστα αργά το απόγευμα μίλησε τηλεφωνικά με την Άννα Μπουσδούκου, με την οποία έχουν άριστη σχέση και συνεργασία, εξηγώντας της ότι λυπήθηκε πάρα πολύ για το πρόβλημα που προέκυψε και πως δεν είχε καμία πρόθεση να γίνει κάτι τέτοιο.

Δείτε τα επίμαχα βίντεο με το διάλογο του Γιάννη Συνάνη και της Άννας Μπουσδούκου, καθώς και την απάντηση που έδωσε η συμπαθέστατη παρουσιάστρια, στους τηλεθεατές της εκπομπής της.

Σχετικές δημοσιεύσεις

23 Άποψη για τα “Γιάννης Συνάνης: “Πόσο ηλίθιοι είναι…” Άννα Μπουσδούκου: “Γιάννη όχι χαρακτηρισμούς…” (ΒΙΝΤΕΟ)”

Αφήστε ένα σχόλιο