Γιάννης Σπιλάνης: “Τελικά ο διάλογος δεν νίκησε…”

depade

Την Δευτέρα το βράδυ εξέπνευσε άκαρπη η προθεσμία που είχε θέσει ο Γιάννης Σπιλάνης για την οργάνωση μιας κοινής ανοιχτής συζήτησης όλων των υποψηφίων περιφερειαρχών για θέματα που αφορούν την Περιφέρεια, παρουσία των ΜΜΕ.

Είναι προφανής η απροθυμία, ειδικά ορισμένων πλευρών, να συζητήσουν επί της ουσίας τα θέματα που καίνε τον τόπο αυτό, αφού άφησαν να περάσουν οι μέρες χωρίς πραγματική αντίδραση. Έγινε φανερή επίσης η εστίαση τους σε τηλεοπτικές καλύψεις, εκτεταμένη δημοσιότητα και εντυπωσιασμούς, χωρίς όμως ουσία. Υπήρξαν βέβαια και αισιόδοξες εξαιρέσεις εκείνων που άμεσα και ξεκάθαρα έδωσαν το παρόν.

Στόχος της πρόσκλησης για τον διάλογο ήταν ΜΟΝΟ η ορθή ενημέρωση των πολιτών του Β. Αιγαίου. Η δυνατότητα ουσιαστικής σύγκρισης των προγραμμάτων των συνδυασμών που διεκδικούν την Περιφέρεια μέσα από απαντήσεις σε συγκεκριμένες κοινές ερωτήσεις για τα προβλήματα του τόπου που είναι στη δικαιοδοσία της Περιφέρειας. Τελικά όμως ο διάλογος δεν νίκησε.

Ο συνδυασμός ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΖΩΗΣ με το ΑΙΓΑΙΟ θα παραμείνει εστιασμένος αποκλειστικά στην Περιφέρεια, στους ανθρώπους του Β. Αιγαίου και στα ζητήματα που τους αφορούν. Ζητήματα για τα οποία προτείνει συγκεκριμένες λύσεις και θέσεις. Θέσεις που έχει κάνει και θα συνεχίσει να κάνει γνωστές με όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή του πιστεύοντας ότι  ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ πολίτες στηρίζουν μια ανατροπή με όραμα, σχέδιο και γνώση.

Το Β. Αιγαίο έχει ανάγκη τους καλλίτερους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο