Γεωργούλας και υποψήφιοι του συνδυασμού του «ο Άλλος Δρόμος» περιόδευσαν στο Βουναράκι

georgoulas-kamares

Tην Τρίτη  6 Μαΐου 2014  ο υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου Στράτος Γεωργούλας συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού «ο Άλλος Δρόμος» περιόδευσαν στο Βουναράκι.

Ο κ.Γεωργούλας κατά την συνομιλία του με τους κατοίκους της περιοχής τόνισε πως «Οι δικές μας θέσεις για το πώς θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του Δήμου δεν βγήκαν από περισπούδαστους τεχνοκράτες ή δεν είναι κούφιες εξαγγελίες πολιτευτών που την άλλη μέρα κιόλας θα τις ξεχάσουν.  Στη δημοτική Κίνηση «ο Άλλος Δρόμος» πάνω από 100 πολίτες δούλεψαν σε ανοιχτές επιτροπές για να εκπονήσουν ένα πρόγραμμα αλληλεγγύης και παραγωγικής ανασυγκρότησης του τόπου. Εμείς δεν δηλώνουμε ανεξάρτητοι. Είμαστε απόλυτα εξαρτημένοι από τις ανάγκες και τα πραγματικά προβλήματα του λεσβιακού λαού, γιατί ακριβώς αυτά ζούμε κι εμείς. Τόσα χρόνια είμαστε στους δρόμους και στα κινήματα, δίπλα στους ανθρώπους που πλήττονται περισσότερο από τις πολιτικές λιτότητας».

Σε άλλο σημείο ο κ. Γεωργούλας επεσήμανε πως «Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου πρέπει να είναι καθημερινά στις γειτονιές να αφουγκράζονται τα προβλήματα και να παρεμβαίνουν άμεσα χωρίς τυμπανοκρουσίες και πάνω απ όλα χωρίς να θίγουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο