Βραβεύσεις από τον ΣΕΓΑΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α-Γ / Συμμετοχές

stivos-2

Το  100ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και το 78ο Γυναικών θα διεξαχθεί από τον ΣΕΓΑΣ  στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου Αθηνών  το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Ιουλίου το οποίο  αποτελεί την κορυφαία εσωτερική συλλογική διοργάνωση.

Γιορταστική ατμόσφαιρα δίνει ο ΣΕΓΑΣ αφού  το πρωτάθλημα των ΑΝΔΡΩΝ συμπληρώνει  τις 100 διοργανώσεις και είναι από τα παλαιότερα πρωταθλήματα στίβου παγκοσμίως.

Για να γιορτάσει αυτή την επέτειο  απεφάσισε να τιμήσει για την προσφορά τους στον Κλασικό Αθλητισμό  όλους τους  Πρώτους ΑΝΔΡΕΣ Νικητές σε κάθε αγώνισμα και για το λόγο αυτό τους καλεί,  να παραβρίσκονται στο ΟΑΚΑ.

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την παρουσία τους στο κέντρο υποδοχής, το οποίο θα στηθεί στο σαλόνι της VIP εισόδου.
Οι βραβεύσεις θα γίνουν στο κεντρικό στάδιο στα αντίστοιχα αγωνίσματα, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα και τις αντίστοιχες ώρες διεξαγωγής των τελικών των δύο ημερών (απόγευμα)

Λαμβάνουν  μέρος σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής  798  (481 ΄Ανδρες και 317 Γυναίκες)  από συλλόγους όλης της επικράτειας, διεκδικώντας την πολυπόθητη νίκη,  τον τίτλο του Πανελληνιονίκη σε ατομικό αλλά και την προσφορά στο σύλλογό τους για τον τίτλο του Πρωταθλητή.

Τελικά από την ΄Ενωση Αθλητικών Σωματείων Λέσβου και  τον ΑΣ ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ  ΜΟΝΟ  ο  Πέτρος  Χατζίου θα λάβει μέρος  στο  ΄Αλμα Επί Κοντώ Ανδρών , αφού η Ιωάννα Λιτσολάρι (παρ΄ότι είχε δηλωθεί στα 100 και 200Μ Γυναικών), λόγω  του ότι δεν πρόλαβε να αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό που την ταλαιπωρεί  το τελευταίο διάστημα δεν  θα  συμμετάσχει.

Τέλος αξίζει να αναφερθούμε και στους  πρώην αθλητές-τριες των σωματείων της ΕΑΣ  που  έχουν πάρει μετεγγραφή σε σωματεία εκτός Λέσβου,   με τα οποία θα αγωνιστούν όπως παρακάτω:

 Η Ντίνα Μαργαρίτα πρώην αθλήτρια του ΑΟ ΑΡΙΣΒΑΙΟΥ ΚΑΛΛΟΝΗΣ και τωρινή   του ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ Θεσσαλονίκης,  θα συμμετάσχει στα 5000μ. και στα 3000μ. Φυσικά Εμπόδια (Γ).

 Ο Μερτζανίδης – Δεσποτέρης Μιχαήλ πρώην αθλητής της ΑΕ ΛΗΜΝΟΥ  και τωρινός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΦΠ, θα συμμετάσχει στο ΄Αλμα σε Μήκος (Α) και με την ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στη Σκυταλοδρομία 4χ100μ (Α).

Ο Αποστόλου Ιωάννης πρώην αθλητής του ΓΑΣ ΛΕΣΒΟΥ και τωρινός   του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΣ, θα συμμετάσχει στα 100  στα 200Μ. (Α) και  με την ομάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στην σκυταλοδρομία 4χ100Μ (Α) .

 Η Καρατζά Κατερίνα πρώην αθλήτρια του ΕΠΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ  και σημερινή του ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΗΚΗΣ θα συμμετάσχει στην Σκυταλοδρομία 4χ100μ (Γ).

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου τα θεωρεί δικά της παιδιά αφού στα σωματεία της δύναμής της ξεκίνησαν τον αθλητισμό, συμμετείχαν και διακρίθηκαν σε τοπικούς, πανελλήνιους και διεθνής αγώνες και συνεχίζουν να  αγωνίζονται να συμμετέχουν και να προοδεύουν στα νέα τους  σωματεία  όπως προαναφέραμε.

Τους ευχόμαστε ότι καλύτερο επιθυμούν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο