ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – Μία μέρα μετά τον άδικο χαμό της 19χρονης κόντρες και σούζες…

kontres-mixanakia

Απίστευτο κι όμως αληθινό !!!

Ενώ είναι ακόμα νωπές οι μνήμες, από τον άδικο χαμό της 19χρονης κοπέλας στο τροχαίο της Δευτέρας, κι ενώ οι τραγικοί γονείς δεν μπορούν να ξεπεράσουν την ανείπωτη τραγωδία, αφού πριν λίγα χρόνια είχαν χάσει ακόμα ένα παιδί τους, κάποιοι άλλοι γονείς που ίσως αύριο κλαίνε κι αυτοί, αφήνουν ανεξέλεγκτα τα παιδιά τους να οργιάζουν στους δρόμους, με τα φτιαγμένα μηχανάκια τους.

Βίντεο – ντοκουμέντο που μας έστειλε χθες αναγνώστης του LesvosNews.gr εμφανίζει νεαρά παιδιά ηλικίας από 14 έως 17 χρόνων, αγόρια και κορίτσια, να κάνουν σούζες και κόντρες με τα μηχανάκια τους, στον Περιφερειακό της Βόρειας Παράκαμψης.

Όπως μας είπε ο αναγνώστης μας, μόνο ο ένας από τους οδηγούς φορούσε κράνος και έκαναν κόντρες από το εργοστάσιο της ΔΕΗ, μέχρι τον πρώην καταυλισμό των Ρομά.

Και όλα αυτά, κάτω από τη μύτη της Τροχαίας Μυτιλήνης, που λογικά λόγω του προχθεσινού θανατηφόρου τροχαίου, έπρεπε τουλάχιστον για τα μάτια, να είχε ένα σχετικό έλεγχο στους περιφερειακούς δρόμους.

Δεν λέμε ότι οι νέοι μας πρέπει να είναι υπό περιορισμό και ότι λόγω της ηλικίας τους δεν θα κάνουν και τις τρέλες τους…

Είναι παιδιά και είναι μέσα στην καθημερινότητά τους…

Αυτά πρέπει να τα προστατέψουμε για το καλό τους όσο μπορούμε και όχι να τα τιμωρήσουμε…

Αλλά όπως γράψαμε και πιο πάνω, οι γονείς δεν είναι αμέτοχοι σε αυτές τις επικίνδυνες συμπεριφορές κι αυτό γιατί κανείς δεν πιστεύει ότι μπορεί να συμβεί κάτι και στο δικό του παιδί.

Καλό λοιπόν είναι να βάλουν κι αυτοί ένα φρένο, στις ανεξέλεγκτες αυτές συμπεριφορές…

Διαφορετικά – ό μη γένοιτο – θα εξακολουθούμε να ποτίζουμε άδικα την άσφαλτο με αίμα, κυρίως νέων παιδιών !!!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – Μία μέρα μετά τον άδικο χαμό της 19χρονης κόντρες και σούζες…”

  1. Ευα Π

    καμια φορα προκαλουμε εμεις οι ιδιοι την τυχη μας τι να πω…

Αφήστε ένα σχόλιο