Αχαρακτήριστη απόφαση της Hellenic Seaways εγκλωβίζει τους επιβάτες της στη Μυτιλήνη

ariandh_hellenic_seaways_

Οργή και αγανάκτηση από τους επιβάτες του πλοίου “ΑΡΙΑΔΝΗ”, το οποίο επρόκειτο να αναχωρήσει σήμερα το πρωί από τη Μυτιλήνη για Χίο – Πειραιά, αλλά λόγω του απαγορευτικού που ισχύει μέχρι άυριο,  παραμένει δεμένο στο λιμάνι.

Οι επιβάτες ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους της εταιρείας που ανήκει το πλοίο Hellenic Seaways, ότι το πλοίο θα εκτελέσει πλέον το πρώτο του δρομολόγιο προς Χίο – Πειραιά τη Λαμπροδευτέρα εξοργίζοντας τους επιβάτες του αφού δεν μπορούν να ταξιδέψουν και να κάνουν Πάσχα με τις οικογένειές τους όπως είχαν προγραμματίσει.

Ανάμεσα στους επιβάτες αυτούς βρίσκονται στρατιώτες, φοιτητές και άνθρωποι οι οποίοι για διάφορους λόγους ο καθένας, βρίσκονται μακριά από τους δικούς του ανθρώπους και θέλουν να κάνουν Πάσχα με τις οικογένειές τους.

Αρκετοί από αυτούς πήγαν στο Λιμεναρχείο Μυτιλήνης όπου εξέφρασαν τα έντονα παράπονά τους και ζήτησαν από τη Λιμενική Αρχή να παρέμβει και να δώσει άμεση λύση.

Σχετικές δημοσιεύσεις

2 Άποψη για τα “Αχαρακτήριστη απόφαση της Hellenic Seaways εγκλωβίζει τους επιβάτες της στη Μυτιλήνη”

  1. Stragon59

    Οργή υπάρχει και στον Πειραια για τη μη αναχώρηση του ΠΑΤΜΟΣ για Χίο μυτιληνη κατα το λιμεναρχείο η αναχώρηση ίσως γίνει Μ Παρασκευη. Άγνωστη όμως η ωρα και εδώ υπάρχουν φοιτητές στρατιώτες και άλλοι επιβάτες όμως δεν διάβασα. Κάποιο σχόλιο και γι αυτούς. Όσο για το Αριάδνη μήπως πρεπει να σκεφτόμαστε και τα αλλα Νησιά? Ποιος άλλωστε θα πάρει την ευθύνη να ταξιδέψει με 8 /9/ίσως και 10 BF στο Αιγαίο. ας ειμαστε λοιπόν λιγο πιο επιεικείς στη κριτική μας. Σας Ευχαριστώ σας εύχομαι ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και παντα εμείς οι Λεσβιοι των Αθηνών να ενημερωνόμαστε παντα αντικειμενικά απο την ιστοσελίδα σας.

Αφήστε ένα σχόλιο