Αφιέρωμα του Μίλτου Λυμπέρη στον Άγιο Θεράποντα σε συνεργασία με το LesvosNews.gr

agios-therapon

Το LesvosNews.gr σε συνεργασία με την M.V.D.R. Productions του καλού μας φίλου και συνεργάτη Μίλτου Λυμπέρη σας προσφέρει με την ευκαιρία της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα ένα μοναδικό αφιέρωμα για το έμβλημα του νησιού μας Άγιο Θεράποντα.

Ήταν Πάσχα του 2014 όταν ο Μίλτος Λυμπέρης αποφάσισε να δημιουργήσει ένα αφιέρωμα για το στολίδι του νησιού μας , τον Ιερό Ναό του Αγίου Θεράποντα Μυτιλήνης και να ζήσουμε από κοντά την πορεία του Χριστού στα Άχραντα Πάθη Του μέσα από τον συγκεκριμένο Ναό.

Μετά από ένα χρόνο σκληρής εργασίας και προσπάθειας για το καλύτερο αποτέλεσμα, άπειρες ώρες στο μοντάζ και με αστείρευτη αγάπη στο έργο του, το Ντοκυμαντέρ – Αφιέρωμα στον Ι.Ν. Αγ. Θεράποντα είναι γεγονός, με διάρκεια περίπου 10 ωρών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως για την πολύτιμη βοήθειά του χωρίς την οποία τίποτε δεν θα ήταν εφικτό, τον Εφημέριο του Ναού, Πατέρα Αθανάσιο Γιουσμά, καθώς επίσης και το Πατέρα Ευστράτιο Κομνηνό, το Νεωκόρο Παναγιώτη Σαμαρά αλλά και τους Ιεροψάλτες του Ναού.

Το LesvosNews.gr , h M.V.D.R. MVDR Productions – Video Art & Professional Photography και ο Μίλτος Λυμπέρης, σας εύχονται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ…!!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα βίντεο θα αναρτώνται καθημερινά στη θέση LESVOSNEWS LIVE στην επάνω δεξιά θέση του site μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο