Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα… Με φανέλες χωρίς αριθμούς έπαιξε ο Φωστήρας !!!

aio---fostiras-1---1

Απίθανα πράγματα συνέβησαν προχθές βράδυ στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης στο φιλικό παιγνίδι του Αιολικού με το Φωστήρα 1-1.

Οι ποδοσφαιριστές του Φωστήρα δεν είχαν αρίθμηση στις φανέλες τους με αποτέλεσμα να χρειαστούν καφετζούδες για να μας ενημερώνουν ποιος ποδοσφαιριστής κάνει τι.

Π.χ σημείωσε γκολ ο Φωστήρας μάθαμε ποιος το έβαλε μετά τη λήξη του αγώνα από τους ιθύνοντες του Φωστήρα ότι ο σκόρερ ήταν ο Μακρίδης.

Προφανώς θα συντάχθηκε φύλλο αγώνα γιατί μοιράστηκαν συνθέσεις και εδώ υπάρχει απάτη εκ μέρους των διαιτητών αφού ανέφεραν αριθμούς χωρίς να υπάρχουν.

Στό 82΄έγινε ενα επεισόδιο μεταξύ 2 αντιπάλων χωρίς κάρτες αφού ο διαιτητής δεν θα ήξερε ποιόν τιμώρησε.

Για να σταματήσουμε το καλαμπούρι αυτό θα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία.

Και δεν νομίζουμε από μόνοι τους να πήραν οι διαιτητές τέτοια ευθύνη να γελοιοποιηθούν.Κάποιος ή καποιοι θα τους πίεσαν.

Κάποιος από την ΕΠΟ ή την ΕΠΣΛ κάποιος υπεύθυνος που τους όρισε.Αλήθεια ποιός τους όρισε? Αν λοιπόν οι υπεύθυνοι θέλουν να λυθεί το θέμα θα πρέπει άμεσα να καλέσουν τους 3 διαιτητές να απολογηθούν γι αυτή την ανοησία και να τιμωρηθούν.

Διαφορετικά;

Και βέβαια δεν υπήρχαν καλύτεροι διαιτητές  για αυτό το παιγνίδι;

Διότι ο διαιτητής Λέκας ήταν αργός και βαρύς δεν έδειξε κάρτες και έπνιξε από ένα πέναλτι για κάθε ομάδα.

Ο επόπτης Κάντας επινόησε από ένα οφσάιντ για κάθε ομάδα ενώ δεν υπήρχε.

Όσον αφορά το παιγνίδι ο Αιολικός έδειξε έτοιμος για μεγάλα πράγματα απέναντι σε μια ομάδα που πέρυσι έπαιξε πλέι οφ ανόδου στη S.L.

Σχετικές δημοσιεύσεις

3 Άποψη για τα “Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα… Με φανέλες χωρίς αριθμούς έπαιξε ο Φωστήρας !!!”

 1. Χρήστος

  Για να λέτε τον διαιτητή βαρύ και αργό πρέπει να ήσασταν σε άλλο παιχνίδι.. Καμία ομάδα δεν παραπονέθηκε για τη διαιτησία και όλοι πήγαν σπίτι τους το βράδυ έτοιμοι για την επόμενη μέρα.. Μήπως τα παραλέτε; Όσο για τα νούμερα οι συνθέσεις ανακοινώθηκαν πριν τον αγώνα.. μήπως δεν ήσασταν καν στο γήπεδο ;; Λέω εγώ τώρα..

  1. nms

   Αγαπητέ μου φίλε είσαι εκτός τόπου και χρόνου… Ανακοίνωσαν μας λες τις συνθέσεις από τα μεγάφωνα… Οκ… Και οι δημοσιογράφοι που πρέπει να γράψουν την περιγραφή του αγώνα από που θα τους ξεχωρίζουν… Μήπως είχαν τις ταυτότητες στα τσεπάκια τους; Ή μήπως έπρεπε να φέρουμε στα δημοσιογραφικά τις μανάδες τους να μα τους συστήσουν; Έλεος… Μην έχετε προκαταλήψεις… Κάποιοι έκαναν την πατάτα… Αυτό είναι το σίγουρο… Όλα τα άλλα εμείς τα ακούμε βερεσέ…

 2. agnostos

  EΠΣ ΛΕΣΒΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΧΤΙΣΑΝΕ. ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΔΕΙ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΙΛΙΚΟ ΔΙΧΩΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΤΑΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ

Αφήστε ένα σχόλιο