“Από έρωτα”… Πρεμιέρα και στη Μυτιλήνη της ταινίας των Θοδ. Αθερίδη – Σμ. Καρύδη

atheridis karidi

Ξεκινάει από την Πέμπτη 02.12.2014 στον κινηματογράφο “Αρίων” στην Μυτιλήνη , παράλληλα με την επίσημη πρεμιέρα στην Αθήνα , η προβολή της ταινίας “Από Έρωτα” που σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε ο Θοδωρής Αθερίδης και συμπρωταγωνιστούν μια σειρά από πολύ γνωστούς Έλληνες ηθοποιούς, όπως η Σμαράγδα Καρύδη , η Παναγιώτα Βλαντή , ο Κωσταντίνος Μαρκουλάκης η Μάρθα Καραγιάννη και άλλοι.

karidi-atherinos

Για την ταινία – στην οποία συμπαραγωγός και αρωγός  είναι η Μυτιληνιά οικογένεια Τρύφων – πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο γυρίσματα στην Λέσβο, στον γραφικό Μόλυβο και στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου – παλιού ελαιοτριβείου Olive Press.

Για λίγες μέρες οι δημοφιλείς ηθοποιοί βρέθηκαν στο Μόλυβο, προκειμένου να γυρίσουν σκηνές από τη νέα ταινία τους, συμβάλλοντας στην προβολή και ανάδειξη της μοναδικής ομορφιάς της περιοχής και της Λέσβου, τόσο μέσα από την προβολή της ταινίας, όσο και μέσα από την μαζική προβολή του γεγονότος, από περιοδικά και ιστοσελίδες πανελλήνιας εμβέλειας .

Η ταινία μετά την προβολή της στην Ελλάδα, θα συνεχίσει την πορεία της σε διεθνή φεστιβάλ, προβάλλοντας τον Μόλυβο και την Λέσβο, ως προορισμό διεθνώς .

Περίληψη

Ο Αντώνης Γκαλιμάνης (Θοδωρής Αθερίδης), είναι πυροσβέστης και ζει στον Πειραιά.

Η ιστορία ξεκινά δυο ημέρες πριν από τον επικείμενο γάμο του με την νοσηλεύτρια Νατάσα (Παναγιώτα Βλαντή), όταν αιφνιδιαστικά θα τον επισκεφτεί στο σπίτι του η Άννα (Σμαράγδα Καρύδη), μια δημοσιογράφος, με την οποία διατηρούσε σχέση παλαιότερα.

Από την συνάντηση αυτή, θα αντιληφθούν τον ζωντανό ακόμα έρωτα ανάμεσά τους.

Ο Αντώνης δεν θα ματαιώσει τον γάμο του με την Νατάσα, παρότι η Άννα νιώθει έντονη την επιθυμία της επανασύνδεσης.

Τα πράγματα θα περιπλεχθούν ακόμα περισσότερο, όταν θα ξεκινήσει η «διπλή ζωή» του Αντώνη μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Τι θα συμβεί όταν η Άννα θα συνυπάρχει με την Νατάσα, όχι μόνο όταν η Νατάσα θα λείπει, αλλά κι όταν αυτή είναι μπροστά;

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο