Απόπειρα βιασμού νεαρής κοπέλας από κουκουλοφόρο στη Μυτιλήνη;

apopeira-viasmou

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στο ασθενές φύλλο, η πληροφορία που διέρρευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο, ότι έγινε απόπειρα βιασμού νεαρής κοπέλας από κουκουλοφόρο, κοντά στο κτίριο της πρώην Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Σύμφωνα με την πληροφορία αυτή, ένας νεαρός κουκουλοφόρος, προσπάθησε να επιτεθεί και να βιάσει μία νεαρή κοπέλα γύρω στα μεσάνυχτα, η οποία ευτυχώς αντέδρασε ψύχραιμα, έβαλε τις φωνές και αφού ξέφυγε από τα χέρια του άρχισε να τρέχει, ενώ ο επίδοξος βιαστής τρομοκρατήθηκε και εξαφανίστηκε μέσα στη νύχτα.

Αμέσως η πληροφορία αυτή κοινοποιήθηκε στο Facebook από πολλές κυρίως γυναίκες, προκειμένου να προστατευθούν οι κοπέλες στη Μυτιλήνη.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μέσα σε μισή μόνο ώρα είχαν γίνει 234 κοινοποιήσεις !!! (ΦΩΤΟ)

fb-apopeira-viasmou

Το Lesvosnews.gr επικοινώνησε αμέσως με υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, όπου μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχε γίνει επίσημα κάποια καταγγελία για το θέμα αυτό.

Όπως μάλιστα μας είπε, ενδεχομένως να συνέβη κάτι τέτοιο αλλά σε πολλές περιπτώσεις τα υποψήφια θύματα προτιμούν να μην καταγγέλουν τέτοια περιστατικά για ευνόητους λόγους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

31 Άποψη για τα “Απόπειρα βιασμού νεαρής κοπέλας από κουκουλοφόρο στη Μυτιλήνη;”

Αφήστε ένα σχόλιο