Απόβαση 1.500 Τούρκων τουριστών στη Λέσβο – Ταλαιπωρία μέσα στη βροχή για τον έλεγχο (ΒΙΝΤΕΟ)

tourkoi-touristes-11

1.500 περίπου Τούρκοι τουρίστες, “απέδρασαν” από τη γείτονα χώρα λόγω του Ραμαζανιού και έκαναν “απόβαση” στη Λέσβο, για να περάσουν το διήμερό τους στο νησί μας.

Δυστυχώς όμως γι αυτούς, η ταλαιπωρία που υπέστησαν κατά τη διάρκεια του ελέγχου στις τελωνειακές και αστυνομικές αρχές, ήταν μαρτυρική.

tourkoi-touristes-12

Κι αυτό γιατί στην πύλη εισόδου της Λέσβου στο λιμάνι της Μυτιλήνης υπάρχουν σοβαρά προβλήματα εξυπηρέτησης των επισκεπτών της Λέσβου λόγω έλλειψης επιπλέον προσωπικού για της ημέρες φόρτου εργασίας αλλά και λόγω έλλειψης κατάλληλων υποδομών κυρίως σε μηχανικό εξοπλισμό.

tourkoi-touristes-13

Οι Τούρκοι τουρίστες αναγκάστηκαν να περιμένουν για αρκετές ώρες μέχρι να περάσουν από τον έλεγχο ενώ δεν γλύτωσαν και από τη βροχή που έπεφτε αφού το υπάρχον στέγαστρο που υπάρχει εκεί αποδείχθηκε ανεπαρκές για να προστατέψει τους επιβάτες.

Σύμφωνα μάλιστα με κάποιες ανεπίσημες πληροφορίες επρόκειτο να ταξιδέψουν για το διήμερο περίπου 8.500 χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες αλλά όταν οι τουριστικοί πράκτορες ενημερώθηκαν ότι δεν θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν ακύρωσαν τις κρατήσεις που είχαν μειώνοντας τον αριθμό των επισκεπτών στους 1.500.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο