Αποχώρηση του Γιάννη Συνάνη από το δυναμικό του Nova Sport 94,6

sinanis-live-aelk

Από την 1η Αυγούστου ο Γιάννης Συνάνης δεν θα ανήκει πλέον στο δυναμικό του Nova Sport 94,6.

Ο κορυφαίος αθλητικός σπορ-κάστερ Χρήστος Σωτηρακόπουλος, είχε ζητήσει πριν από τρία περίπου χρόνια από τον Γιάννη Συνάνη, όταν ανέβηκε η Καλλονή στη Super League, να αναλάβει τις μεταδόσεις των εντός έδρας αγώνων της Καλλονής.

Παρά τους ενδοιασμούς που είχε ο Γιάννης Συνάνης, για να βοηθήσει και την ομάδα της Λέσβου, δέχθηκε παρά το γεγονός ότι είχε και φόρτο εργασίας, αλλά και βεβαρυμένο οικονομικά επαγγελματικό πρόγραμμα.

Με τη λήξη της φετινής σεζόν, ο Γιάννης Συνάνης αφού μέσα στο χειμώνα παραχώρησε και την αθλητική του πετυχημένη ιστοσελίδα Lesvosport.gr, είχε εκφράσει την επιθυμία, να αποσυρθεί οριστικά από τα αθλητικά δρώμενα και να αφιερώσει ολοκληρωτικά το χρόνο του στο LesvosNews.gr

Σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν εμφανώς απογοητευμένος με τα τεκταινόμενα στο χώρο του Λεσβιακού ποδοσφαίρου και είχε εκφράσει κατά καιρούς και την επιθυμία του, να μην ξαναπάει στο γήπεδο…

Άλλωστε οι πολιτικές εξελίξεις και ιδιαίτερα το μεταναστευτικό πρόβλημα που βρίσκεται συνεχώς στην επικαιρότητα, δεν του επιτρέπουν να έχει και άλλες ενασχολήσεις.

Αρκεί να σημειώσουμε ότι μόνο μέσα στο τελευταίο 20ημερο, ο Γιάννης Συνάνης ήταν φιλοξενούμενος 36 φορές σε τηλεοπτικά παράθυρα (!!!), ενώ κάλυπτε ρεπορτάζ για τη Γερμανική Κρατική Τηλεόραση, (ZDF) το RTL, το Spiegel και άλλα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Έτσι λύθηκε η συνεργασία του με τον Nova Sport 94,6

Τη σκυτάλη για την περιγραφή των εντός έδρας αγώνων της Καλλονής, θα αναλάβει ο Στρατής Τσιντώντας, του οποίου ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο