ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΣΟΚ στη Λέσβο !!! Ιεροψάλτης καταγγέλθηκε για ασέλγεια σε 9χρονο κοριτσάκι !!!

aselgeia koritsiou

Συγκλονισμένη είναι η μικρή κοινωνία μίας μικρής κωμόπολης στο Βορειοδυτικό τμήμα της Λέσβου, όπου ένας ιεροψάλτης, κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικο κοριτσάκι, ηλικίας μόλις εννέα χρονών !!!

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που γνωρίζουμε, ο κατηγορούμενος πλησίαζε το κοριτσάκι στο οποία έδινε μικροδωράκια και αφού το απομόνωνε σε μοναχικούς χώρους, ασελγούσε εις βάρος του, χαϊδεύοντάς το στα γεννητικά του όργανα.

Η υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια, όταν το μικρό κοριτσάκι πήγε κλαίγοντας στο σπίτι του και αφού τρομαγμένο ζήτησε από τους γονείς του να μην το μαλώσουν, τους εξιστόρησε ότι ακριβώς είχε υποστεί.

Αμέσως ο πατέρας του παιδιού βγήκε στους δρόμους του χωριού, ψάχνοντας τον κατηγορούμενο κρατώντας ένα σιδερένιο λοστό για να τον χτυπήσει και να τον παραδώσει στην αστυνομία.

Ευτυχώς οι συγχωριανοί του κατάφεραν να τον ηρεμήσουν με δύσκολο τρόπο και να γλυτώσουν τα χειρότερα.

Οι γονείς του κοριτσιού κατέφυγαν στην αστυνομία, όπου κατήγγειλαν το γεγονός.

Η υπόθεση διαβιβάστηκε αμέσως στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, όπου αφού με τη βοήθεια ειδικής ψυχολόγου το ανήλικο κοριτσάκι κατέθεσε την περιπέτεια την οποία έζησε, διατάχθηκε η εξέτασή του από ιατροδικαστή, για να εξακριβωθεί αν έχει υποστεί βιασμό, ή άλλου είδους κακοποίηση.

Ωστόσο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του LesvosNews, το περιστατικό είχε συμβεί πέντε περίπου ημέρες πριν το κοριτσάκι να μιλήσει στους γονείς του και είναι δύσκολο να υπάρχουν κάποια σημάδια κακοποίησης.

Ίσως σήμερα ο ιατροδικαστής να παραδώσει το πόρισμά του, ώστε η Εισαγγελία να έχει σαφή εικόνα των γεγονότων και να απαγγείλει τις ανάλογες κατηγορίες.

Θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι οι κάτοικοι του χωριού γνωρίζουν και άλλα δύο τουλάχιστον κοριτσάκια, στα οποία ο φερόμενος ως δράστης ιεροψάλτης ασέλγησε, όμως οι γονείς των παιδιών για να αποφύγουν το διασυρμό των παιδιών τους, δεν κατήγγειλαν τα περιστατικά στην αστυνομία.

Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος είχε απασχολήσει παλαιότερα και πάλι τη δικαιοσύνη, όταν είχε κακοποιήσει βάναυσα κάποια ζώα και είχε μηνυθεί.

Θα πρέπει τέλος να σημειώσουμε, ότι αν τελικά του απαγγελθούν κατηγορίες για ασέλγεια και κακοποίηση ανήλικου κοριτσιού, θα πρέπει να συλληφθεί, να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Μυτιλήνης και να δοθούν όπως ο νόμος ορίζει τα στοιχεία του και οι φωτογραφία του στη δημοσιότητα.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

5 Άποψη για τα “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΣΟΚ στη Λέσβο !!! Ιεροψάλτης καταγγέλθηκε για ασέλγεια σε 9χρονο κοριτσάκι !!!”

  1. […] Η υπόθεση διαβιβάστηκε αμέσως στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, όπου αφού με τη βοήθεια ειδικής ψυχολόγου το ανήλικο κοριτσάκι κατέθεσε την περιπέτεια την οποία έζησε, διατάχθηκε η εξέτασή του από ιατροδικαστή, για να εξακριβωθεί αν έχει υποστεί βιασμό,  http://www.lesvosnews.gr. […]

  2. […] με το ρεπορτάζ του Lesvos news ο κατηγορούμενος πλησίαζε την 9χρονη με μικρά δώρα και […]

Αφήστε ένα σχόλιο