ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΣΟΚ… Σοβαρό τροχαίο με μαθητές… Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

troxaio-mathites-1

Σοκ πριν από λίγο, στο 11ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδικής αρτηρίας Μυτιλήνης – Καλλονής.

Ταξί στο οποίο επέβαιναν τρεις μαθητές, συγκρούστηκε με σφοδρότητα με φορτηγάκι, που προσπάθησε να μπει στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε ένα μαθητής στο πόδι, ενώ οι άλλοι δύο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, κυρίως για προληπτικούς λόγους.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

UPDATE

Σοβαρότατο τροχαίο ατύχημα έγινε γύρω στις 16:00 το απόγευμα, στο 11ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδικής αρτηρίας Μυτιλήνης – Καλλονής.

Ταξί στο οποίο επέβαιναν τρεις μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου Μυτιλήνης, συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με μικρό φορτηγάκι, με το οποίο ο οδηγός του προσπάθησε να μπει στο οδόστρωμα, βγαίνοντας από παρακείμενο συνεργείο.

Το ταξί είχε κατεύθυνση προς την Καλλονή, για να μεταφέρει τους τρεις μαθητές στην Αρίσβη και το Σκουτάρο.

Στο 11ο χιλιόμετρο, το φορτηγάκι έβγαινε από το συνεργείο που βρισκόταν στη δεξιά πλευρά του δρόμου και ο οδηγός του προσπάθησε να περάσει στο απέναντι ρεύμα, για να κατευθυνθεί στη Μυτιλήνη.

Ο οδηγός του ταξί αντιλήφθηκε το φορτηγάκι έγκαιρα και προσπάθησε με φρενάρισμα και με ελιγμό να αποφύγει τη σύγκρουση.

Δυστυχώς όμως η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη –  στο σημείο υπάρχει φρενάρισμα πάνω από 70 μέτρα – με αποτέλεσμα να έχουμε τη σφοδρή σύγκρουση.

Από τους τρεις μαθητές που επέβαιναν στο ταξί, τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι μόνο ο ένας – χωρίς να διατρέχει κίνδυνο – ενώ οι άλλοι δύο μαθητές είχαν ελαφρά τραύματα.

Χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς, ήταν και οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων.

Στο σημείο της σύγκρουσης έσπευσαν άμεσα άνδρες της Τροχαίας Μυτιλήνης, του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι συνέδραμαν από κοινού, στην αντιμετώπιση του ατυχήματος.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο