ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΣΟΚ !!! Η νέα Δημοτική Αρχή του Σπύρου Γαληνού ξεσπιτώνει την Καλλονή…

mixalakis-tarlas

Τελεσίγραφο σοκ από την Super League προς την ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής…

“Ξεκαθαρίστε το θέμα του γηπέδου Μυτιλήνης  σήμερα αλλιώς βρείτε άλλο γήπεδο…

Δεν μπορούν να αγωνίζονται δύο ομάδες σε γήπεδο που αγωνίζονται ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Super League.”

Η διοργανώτρια αρχή έλαβε το νέο παραχωρητήριο που έστειλε ο Δήμος Λέσβου με το οποίο ενημέρωνε την Super League και την ΑΕΛΚ ότι παραχωρεί τον Ταρλά και στην ομάδα της Καλλονής αλλά και στον Αιολικό.

Στην ουσία ακυρώνει το παραχωρητήριο που είχε δώσει στην Καλλονή και την πετάει με αυτό τον τρόπο έξω από τον Ταρλά αφού η Super League είναι ανένδοτη.

Έτσι πριν ακόμα κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από το καλό ξεκίνημα της Καλλονής στην Τούμπα όπου πήρε δίκαιη ισοπαλία με 1 – 1 από τον ΠΑΟΚ, ο Δήμος Λέσβου ξεσπιτώνει την ομάδα του Νίκου Μιχαλάκη και στερεί από τους φιλάθλους του νησιού την ευκαιρία να δουν επιτέλους την ΑΕΛΚ και τους παίκτες της από κοντά και να τους χειροκροτήσουν.

Απογοητευμένος ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Νίκος Μιχαλάκης καταγγέλει τη νέα Δημοτική Αρχή και συγκεκριμμένα το νέο Δήμαρχο Σπύρο Γαληνό όπως και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κώστα Αστυρακάκη ότι βγάζουν όλο το μένος τους ενάντια στην ομάδα που έβγαλε από την αφάνεια το Λεσβιακό ποδόσφαιρο και δοξάζει στα πέρατα της γης τη Λέσβο.

Ο Νίκος Μιχαλάκης είναι αποφασισμένος να κινηθεί πλέον δικαστικά κατά του Δήμου Λέσβου και των Νομικών Προσώπων του διεκδικώντας με αγωγές όλες τις ζημιές που θα υποστεί η ομάδα του αφού έχει στα χέρια του το παραχωρητήριο του Δήμου με βάση το οποίο κινήθηκε και επένδυσε για το μέλλον της Καλλονής και της Λέσβου.

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ Καλονής με την οποία θα ενημερώνει τους φιλάθλους της Λέσβου για τη στάση της νέας Δημοτικής Αρχής Λέσβου και θα θέτει τους τοπικούς μας άρχοντες στην κρίση τους.

Ανακοίνωση αναμένεται να βγάλει και ο Δήμαρχος Λέσβου ο οποίος ενημερώθηκε για την εξέλιξη αυτή από το LesvosNews.gr και ήταν απογοητευμένος αφού γνωρίζει πολύ καλά τι κόπος ξοδεύτηκε για να ανακαινιστεί ο Ταρλάς και να παίξει εδώ η Καλλονή και τώρα αναγκάζεται και πάλι να περιφέρεται σε ξένα γήπεδα αιμορραγώντας οικονομικά και αφαιρώντας χωρίς τη θέλησή της από τους φιλάθλους του νησιού να βλέπουν εδώ την ομάδα τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο