ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Πρώην κυβερνητικό στέλεχος φέσωσε τουριστικό γραφείο της Λέσβου

tsepose evro

Δεν φτάνει που οι επιχειρήσεις έχουν γονατίσει από την οικονομική κρίση και από το capital control με τις κλειστές τράπεζες, υπάρχουν και κάποια λαμόγια που είναι και διορισμένα σε υψηλόβαθμες κυβερνητικές θέσεις και αντί να δίνουν το καλό παράδειγμα προς τους πολίτες της χώρας μας, τους εκμεταλλεύονται και ενίοτε τους εξαπατούν.

Όπως στην περίπτωση που μας καταγγέλει τουριστικός πράκτορας της Μυτιλήνης, ο οποίος φεσώθηκε από πρώην κυβερνητικό στέλεχος, που ήταν διορισμένο σε κορυφαία μάλιστα θέση, σε κυβερνητικό πόστο στη Λέσβο.

Σύμφωνα με τον τουριστικό πράκτορα, το εν λόγω πρώην κυβερνητικό στέλεχος, ταξίδευε με εισιτήρια που εξέδιδε για λογαριασμό του το τουριστικό γραφείο χωρίς να τα πληρώνει, με τη δέσμευση ότι θα τα πληρώσει, μόλις του καταβληθούν από την υπηρεσία του τα έξοδα των οδοιπορικών του. Αλλά η ανάπτυξη της τεχνολογίας προχωρά και σήμερα για να το διαδώσει, ακόμη και διαδικτυακά παιχνίδια αναπτύσσονται που με παιχνιδιάρικο τρόπο το λένε και το διαδίδουν.

Ο εν λόγω όμως κύριος, μετά από λίγο καιρό αντικαταστάθηκε από το πόστο που είχε και παρ’ ότι εισέπραξε τα χρήματα για τα ταξίδια του, τα τσέπωσε και δεν τα απέδωσε ως όφειλε στον τουριστικό πράκτορα, ο οποίος πήρε τα ανάλογα παραστατικά από την υπηρεσία του κυβερνητικού στελέχους και τώρα ετοιμάζεται να καταφύγει στη δικαιοσύνη, για την εξαπάτηση που έχει υποστεί.

Όπως μάλιστα μας λέει ο ίδιος,  μόλις καταθέσει τη μήνυση κατά του πρώην κυβερνητικού στελέχους θα δώσει και όλα τα στοιχεία που έχει στα χέρια του με ονόματα και αριθμούς.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο