ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Δεν γίνεται τελικά το νέο κέντρο μεταναστών στην Πέτρα (ΒΙΝΤΕΟ)

stratopedo-morias

Η άμεση αντίδραση των κατοίκων της Πέτρας και της ευρύτερης περιοχής, στο να μη δημιουργηθεί στο χώρο του παλαιού στρατοπέδου ένα νέο κέντρο καταγραφής μεταναστών, έπιασε τόπο.

Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες του LesvosNews.gr, ο Πάνος Καμμένος μόλις είδε από την τηλεόραση τις ζωντανές συνδέσεις του Γιάννη Συνάνη με τα Αθηναϊκά κανάλια, πήρε αμέσως τηλέφωνο τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Γιαννέλη,  οργισμένος για την απόφαση που πάρθηκε με τη συναίνεση και του Δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού, για να γίνει εκεί το νέο κέντρο καταγραφής μεταναστών.

Σύμφωνα μάλιστα με εγκυρότατες πηγές του LesvosNews.gr, υπογράφηκε και η σχετική απόφαση,  η οποία αναφέρει ότι θα γίνει το νέο αυτό κέντρο, αλλά σε περιοχή κοντά στην περιοχή μεταξύ Μολύβου και  Σκάλας Συκαμινιάς.

Δείτε στο βίντεο που σας παραθέτουμε τη ζωντανή σύνδεση του Γιάννη Συνάνη με την εκπομπή του MEGA “Κοινωνία ώρα MEGA” που παρουσιάζουν οι Γιώργος Οικονομέας και Δημήτρης Καμπουράκης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Δεν γίνεται τελικά το νέο κέντρο μεταναστών στην Πέτρα (ΒΙΝΤΕΟ)”

 1. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ

  Αποκάλυψη…………..
  Εύα Παυλάτου17/09/2015…14:28
  Έτσι μπαίνουν οι τζιχαντιστές στην Ευρώπη ως πρόσφυγες από τη Συρία…………
  Βρετανός δημοσιογράφος αγόρασε για 2.000 δολάρια το διαβατήριο, την ταυτότητα και την άδεια οδήγησης, νεκρού Σύρου – Πώς τζιχαντιστές και οικονομικοί μετανάστες, «μεταμορφώνονται» σε Σύρους πρόσφυγες για να κερδίσουν την συμπάθεια των Ευρωπαίων………
  Το ταξίδι εκατοντάδων χιλιάδων Σύρων προσφύγων, συχνά με κίνδυνο της ζωής τους, προς την Ευρώπη, για να διαφύγουν από τον εμφύλιο πόλεμο στη χώρα τους, έχει συγκινήσει την διεθνή κοινότητα. Όμως, ανάμεσα στους Σύρους πρόσφυγες διεισδύουν τζιχαντιστές και οικονομικοί μετανάστες, αφού πρώτα έχουν αγοράσει με το ποσόν των 2.000 δολαρίων από πλαστογράφους, διαβατήρια Σύρων πολιτών!………….
  Την αποκάλυψη κάνει μαζί με τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία, η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, που απέστειλε τον δημοσιογράφο, Nick Fagge, σε περιοχή στα σύνορα της Τουρκίας με την Συρία για να αγοράσει έγγραφα Σύρων πολιτών. Ο Βρετανός δημοσιογράφος αγόρασε από πλαστογράφο διαβατήριο, ταυτότητα και άδεια οδήγησης από την Συρία. Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι το μεν διαβατήριο ήταν κενό και ο πλαστογράφος συμπλήρωσε την φωτογραφία Σύρου πολίτη, που δεν ζει πια, ενώ, σύμφωνα με τον πλαστογράφο, τα διαβατήρια με σφραγίδα από την Συρία, έχουν κλαπεί από κυβερνητικά γραφεία, από τους αντάρτες που μάχονται εναντίον της κυβέρνησης Άσαντ, και οι ταυτότητες και οι άδειες οδήγησης, προέρχονται από Σύρους που έχουν χάσει τη ζωή τους στον εμφύλιο πόλεμο.ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ.

Αφήστε ένα σχόλιο