ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Δέντρο έπεσε από τον αέρα και καταπλάκωσε ΙΧ με τρεις επιβαίνοντες (ΒΙΝΤΕΟ)

ix-dendro-karini-3

Τρία τροχαία ατυχήματα είχαμε στη Λέσβο σήμερα το πρωί εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει από το πρωί την ευρύτερη περιοχή του Β.Α. Αιγαίου.

Στο πιο σοβαρό από αυτά ένας άνδρας και δύο γυναίκες που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο και κατευθύνονταν από Μυτιλήνη προς Αγιάσο είδαν το χάρο με τα μάτια τους όταν ένα πελώριο δέντρο λύγισε από τους ισχυρότατους ανέμους και καταπλάκωσε το αυτοκίνητό τους το οποίο στην κυριολεξία διαλύθηκε – βίντεο – ενώ ο οδηγός και οι συνεπιβάτες του μεταφέρθηκαν από διερχόμενο ΙΧ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

ix-dendro-karini-2

ix-dendro-karini-1

Το ατύχημα συνέβη στην περιοχή της Καρίνης και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα θύματα είναι Αλβανικής καταγωγής.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως για να προσφέρουν τις υπηρεσίες το ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και άνδρες της αστυνομίας του ΑΤ Αγιάσου.

ix--kerameia

Σε ένα άλλο τροχαίο λίγα μόλις χιλιόμετρα πιο κάτω ένας οδηγός βγαίνοντας από τα Κεραμειά κι αυτός με κατεύθυνση την Αγιάσο έχασε το έλεγχο του αυτοκινήτου του λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος και έπεσε σε ένα χαντάκι.

Ευτυχώς προκλήθηκαν μόνο μικροζημιές στο ΙΧ αυτοκίνητο.

Ένα άλλο αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας στο οδικό δίκτυο Μυτιλήνης – Μανταμάδου αλλά ευτυχώς εκτός των υλικών ζημιών ο οδηγός του δεν έπαθε απολύτως τίποτα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο