ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Απίστευτη προπαγάνδα υπέρ της “Χρυσής Αυγής” από ομογενείς στο Σίδνεϋ

xrisi-avgi-australia

Δεκάδες είναι τα μηνύματα που λάβαμε από Έλληνες ομογενείς που ζουν στην μακρινή Αυστραλία και ιδιαίτερα από κατοίκους του Σίδνεϋ.

Όπως μας ενημερώνουν, όλοι οι δρόμοι των περιοχών όπου κατοικούν Έλληνες, έχουν γεμίσει τον τελευταίο καιρό μα αφίσες, που διαφημίζουν τη ¨Χρυσή Αυγή¨και την τοπική τους οργάνωση.

Μάλιστα οι εκεί Χρυσαυγίτες, έχουν καταφέρει να πείσουν σε μεγάλο βαθμό τους Έλληνες ομογενείς, ότι το κόμμα τους αποτελεί τον σωτήρα τους Έθνους μας.

Ακόμα πιο σοβαρή είναι η καταγγελία που μας έδωσε κάτοικος από το Σίδνεϋ, ότι τα στελέχη της “Χρυσής Αυγής” καταφέρνουν και συγκεντρώνουν μεγάλα χρηματικά ποσά, τα οποία στέλνουν στο κόμμα τους στην Ελλάδα, για να το ενισχύσουν.

Οι δημοκράτες Έλληνες ανησυχούν ιδιαίτερα, αφού βλέπουν ότι η “Χρυσή Αυγή” γιγαντώνεται, ενώ η Ελληνική Κυβέρνηση ενώ πήρε τα μηνύματα των πρόσφατων Ευρωεκλογών δεν προχωρά σε ριζικά μέτρα ώστε να ανακουφιστεί ο Ελληνικός λαός και να απαλλαγεί από τη βάρβαρη φορολόγηση των οικονομικά αδύναμων, τα χαράτσια, τις κατασχέσεις και τις αυτοκτονίες που δεν λένε να σταματήσουν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο