ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Διασώστες τους ΕΚΑΒ επανέφεραν στη ζωή 42χρονη που είχε υποστεί ανακοπή !!!

anakopi ginaikas

Για μία ακόμα φορά οι διασώστες του ΕΚΑΒ κατάφεραν να σώσουν στην κυριολεξία μία ανθρώπινη ζωή !!!

Αργά το απόγευμα το κέντρο του ΕΚΑΒ στη Μυτιλήνη πήρε ένα κατεπείγον σήμα για μία γυναίκα η οποία βρισκόταν σε μυστήριο στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Επάνω Σκάλα και ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε στο έδαφος.

Η παρέμβαση των ανθρώπων του ΕΚΑΒ ήταν άμεση.

Η 42χρονη όμως γυναίκα είχε σύμφωνα με τις πληροφορίες μας υποστεί ανακοπή της καρδιάς…

Αμέσως οι διασώστες αντιλαμβανόμενοι την σοβαρότητα της κατάστασής της έκαναν αμέσως απέλπιδες προσπάθειες χρησιμοποιώντας τον απινιδωτή και με ειδικές μαλάξεις κατάφεραν στην ουσία να την επαναφέρουν στη ζωή.

Η άτυχη αλλά τυχερή στη συνέχεια γυναίκα  διακομίσθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Αξίζει να πούμε για μία ακόμα φορά 1000 μπράβο στους ανθρώπους του ΕΚΑΒ που με τις ηρωικές τους προσπάθειες καταφέρνουν πολλές φορές να σώζουν ζωές και όχι μόνο.

Να θυμίσουμε ότι ανάλογο περιστατικό με έναν Αμερικανό τουρίστα είχε συμβεί πριν λίγο καιρό στο λιμάνι της Μυτιλήνης όταν και πάλι οι φύλακες – άγγελοι του ΕΚΑΒ κατάφεραν να επαναφέρουν στη ζωή.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο.

anakopi amerikanou

δημοσίευση: 29/05/2013

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν από λίγο στη Μυτιλήνη. Ένας Αμερικανός τουρίστας γύρω στα 70, έπεσε ξαφνικά αναίσθητος σε καφετέρια στο λιμάνι της πόλης, όπου έπινε το καφέ του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ  που για καλή τύχη του Αμερικανού τουρίστα βρισκόταν σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο, με συνέπεια οι διασώστες να φτάσουν εκεί σε χρόνο ρεκόρ.

Διαπίστωσαν ότι ο 70χρονος είχε υποστεί ανακοπή. Αμέσως προσπάθησαν να τον επαναφέρουν χρησιμοποιώντας τον απανιδωτή και με ειδικές μαλάξεις και τα κατάφεραν. Ο Αμερικανός διακομίσθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου και νοσηλεύεται.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο