Απογοήτευσε ο Αιολικός στον Ταρλά… Ηττήθηκε από τον πρωτοπόρο Παναργειακό με 1 – 3

aiolikos - argos 1-3

Ο Αιολικός δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα και υπέστη οδυνηρή ήττα από τον πρωτοπόρο Παναργειακό με 1 – 3 !!!

Οι παίκτες του Βαγγέλη Γούτη απογοήτευσαν τους φιλάθλους τους που γέμισαν τον Ταρλά για να στηρίξουν την ομάδα τους στην προσπάθειά τους να νικήσουν.

Ο Παναργειακός εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο πιο διαβασμένος και αφού κατάφερε με την πάροδο του χρόνου να επιβάλει το δικό του ρυθμό στο παιχνίδι κατάφερε να σημειώσει τρία τέρματα και να πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα πέντε βαθμών από τον Αιολικό.

Στο 15’ ο Μπεκατώρος μετά από μπαλιά του Κατσικοκέρη, με δυνατό σουτ έκανε το 0-1.

Στο 23’ οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο Μπεκατώρος έκανε τη σέντρα, με τον Κατσικοκέρη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με προβολή για το 0-2.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Παναργειακός έκανε τρία τα τέρματά του.

Στο 47’ ο Μαυρομάτης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, έγραψε το 0-3.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και κατάφεραν μόνο να μειώσουν το σκορ στο 58’ όταν ο Σπανός με ωραίο γυριστό σουτ σημείωσε σε 1-3.

Στο 88’ ο Λιόσης του Παναργειακού αποβλήθηκε με δεύτερη κάρτα και στο 90+1’ ο Μπακάλης των γηπεδούχων είδε την δεύτερη κίτρινη και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Αιολικός (Γούτης): Μάππας, Γάλας, Παπαζούδης, Λένγκα, Μαγγανάς, Μπακάλης, Μίχος (72’ Σαμπάνης), Πασαλίδης (50’ Λαλάς), Τόρες (51’ Σπανός), Μιχαλάκης, Ζαγοριανός

Παναργειακός (Καβακάς): Καρακούτσης, Ρότα, Λίτσος, Λιόσης, Μαυρομάτης, Καλαγκάνης, Μπεκατώρος (54’ Αγγελόπουλος), Ετόφ (90’ Μακρίδης), Κοιλιάρας (65’ Καρούτης), Πότσι, Κατσικοκέρης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο