Απίστευτο κι όμως αληθινό… Χωρίς ασθενοφόρο το Κ.Υ. Καλλονής γιατί έμεινε από βενζίνη

kentro-ygeias-kallonis

Απίστευτο κι όμως αληθινό !!!

Χωρίς ασθενοφόρο είναι από χθες το μεσημέρι το Κέντρο Υγείας Καλλονής, αφού έχει μείνει από …βενζίνη (!!!) και δεν μπορεί να κινηθεί.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες του LesvosNews.gr, ο προμηθευτής του οργανισμού δεν έχει πληρωθεί τα οφειλόμενα εδώ και αρκετό καιρό και σταμάτησε να τροφοδοτεί το Κέντρο Υγείας.

Αυτό σημαίνει ότι οι ασθενείς της ευρύτερης περιοχής του Λεκανοπεδίου της Καλλονής, δεν μπορούν επί του παρόντος να εξυπηρετηθούν και οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας κάνουν το σταυρό τους, μην προκύψει κάποιο σοβαρό περιστατικό και κινδυνέψουν ζωές.

Εκτός αυτού σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες στο ασθενοφόρο δεν λειτουργεί η σειρήνα του με αποτέλεσμα όταν έχει επείγον περιστατικό να τρέχει με κίνδυνο για τη δική του ασφάλεια αλλά και των άλλων αυτοκινήτων και οδηγών.

Το LesvosNews.gr επικοινώνησε με εργαζόμενους του Κ.Υ. Καλλονής, οι οποίοι μας επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες μας, συμπληρώνοντας επιπροσθέτως ότι προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τη 2η ΔΥΠΕ Πειραιά και Νήσων Αιγαίου και οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν απαντούν σε κάνενα τηλέφωνο.

Όπως και να έχει το θέμα, πρέπει άμεσα να δοθεί λύση στο πρόβλημα αυτό, γιατί όλοι καταλαβαίνουμε ότι με τις ζωές των πολιτών δεν μπορεί να παίζει κανείς.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο