Απίστευτος κανιβαλισμός !!! – Ξέθαβε νεκρούς και τους έτρωγε !!!

pakistanos

Η πακιστανική αστυνομία συνέλαβε ξανά σήμερα έναν άνδρα, ο οποίος έχει ήδη καταδικαστεί για κανιβαλισμό, αφού έφαγε με τον αδελφό του ένα μωρό, το κεφάλι του οποίου βρέθηκε στο σπίτι τους στο κεντρικό Πακιστάν…

Οι αδελφοί Μοχάμαντ Αρίφ, 35 ετών, και Φάρμαν Άλι, 30 ετών, είχαν καταδικαστεί σε ποινές διετούς φυλάκισης για μια παρόμοια υπόθεση κανιβαλισμού κατά το το 2011 και αφέθηκαν ελεύθεροι πέρυσι.

Η αστυνομία είχε αναφέρει ότι οι δύο άνδρες είχαν ξεθάψει και φάει περισσότερα από 100 πτώματα από το τοπικό νεκροταφείο.
«Στο Πακιστάν δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει τον κανιβαλισμό (…) οπότε συλλάβαμε τον Αρίφ με την κατηγορία της σκύλευσης νεκρών» ανέφερε ο διοικητής της τοπικής αστυνομίας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Απίστευτος κανιβαλισμός !!! – Ξέθαβε νεκρούς και τους έτρωγε !!!”

  1. Βαρθολομαιος Τριανταφυλλιδης

    Όπως θα διαβάσατε η ποινή για την πράξη του κανιβαλισμού ηταν 2 έτη!!! Οι γνωρίζοντες θα σας πουν οτι ειναι μεγάλη ποινή διότι στο Πακιστάν και στο Αφγανιστάν ειναι πολύ διαδεδομένη η πρακτική της ανθρωποφαγιας χωρίς υπερβολή, το ίδιο και οι λιθοβολισμοι,οι ακρωτηριασμοι και πολλα ακόμη όμορφα μαζι με τον εφιάλτη που ζουν οι εκεί γυναίκες και μάλιστα ειναι απολύτως εξοικειωμενες με αυτό. Η κακοποίηση των ζώων ειναι ενΑ ακόμη θέμα! Τρογωντας το ανθρώπινο σώμα πιστεύουν οτι παίρνουν τη δύναμη του. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Αφήστε ένα σχόλιο