Απίστευτη τραγωδία… 30χρονος βρήκε τραγικό θάνατο σε σιλό εργοστασίου (ΒΙΝΤΕΟ)

silo-distiximatos-2

Συγκλονισμένη είναι από το πρωί η κοινωνία της Λέσβου από μία ασύλληπτη τραγωδία με το θάνατο ενός 30χρονου νεαρού την ώρα της εργασίας του.

Ο άτυχος 30χρονος μπήκε σήμερα το πρωί σε ένα σιλό εργοστασίου ζωοτροφών με σκοπό να κάνει μία συντήρηση ρουτίνας σε έναν κοχλία ο οποίος επεξεργάζεται τις ζωοτροφές.

Δίπλα από το σιλό αυτό ένας συνάδελφος του 30χρονου μόλις τέλειωσε τη δική του εργασία ανέβηκε από τα σκαλιά στο σιλό όπου βρισκόταν άτυχος νέος για να δει αν τελείωσε κι αυτός.

Τότε βρέθηκε μπροστά σε μία φρικτή εικόνα αφού είδε τον 30χρονο υπάλληλο του εργοστασίου να κείτεται αιμόφυρτος και στην κυριολεξία διαμελισμένος από τον κοχλία του σιλό.

Σοκαρισμένος και μέσα σε λυγμούς κατέβηκε αμέσως από τις σκάλες και ειδοποίησε τη διεύθυνση του εργοστασίου.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, η αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, άνδρες των οποίων, μετά από δύο περίπου ώρες, με υπεράνθρωπες απεγκλώβισαν το άψυχο σώμα του άτυχου νεαρού.

Κανείς δεν είναι σε θέση να δώσει εξηγήσεις για το πως συνέβη αυτό το τραγικό δυστύχημα.

Ο κοχλίας στον οποίο βρέθηκε να είναι διαμελισμένος ο άτυχος νεαρός σύμφωνα με τους υπευθύνους του εργοστασίου γυρίζει πάρα πολύ αργά.

Ο 30χρονος εργαζόταν εκεί από το 2008 και είχε μεγάλη εμπειρία.

Υποθέτουν ότι ίσως μπλέχτηκαν στα γρανάζια τα ρούχα του και δεν πρόλαβε να αντιδράσει ή να έπαθε κάτι – ζάλη από αναθυμιάσεις – και να έπεσε επάνω στον κοχλία ο οποίος τον σκότωσε.

Αστυνομία και Πυροσβεστική κάνουν τη διερεύνηση της υπόθεσης και εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο.

Να σημειώσουμε ότι η τραγωδία παίρνει ασύλληπτες διαστάσεις με δεδομένο ότι ο νεαρός που ήταν παιδί μίας εξαίρετης οικογένειας της Μυτιλήνης και πριν 4 χρόνια είχαν χάσει τον αδελφό του !!!

silo-distiximatos-3

silo-distiximatos-4

silo-distiximatos-5

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο