Απάντηση του Κουνιαρέλλη στον Γεωργούλα για τις “ρουσφετολογικές” προσλήψεις στο Δήμο Λέσβου

kouniarelis

Ο Αντιδήμαρχος  Καθαριότητας –Ανακύκλωσης Ηλίας Κουνιαρέλλης,  με ανακοίνωσή του απαντά στον Στράτο Γεωργούλα, για τις καταγγελίες του περί “ρουσφετολογικών” προσλήψεων στο Δήμο Λέσβου και αναφέρει:

“Θα ήθελα να γνωρίσω στον Κο Γεωργούλα πως και εγώ και ο Δήμος συνολικά είναι υπέρ της πρόσληψης μονίμου προσωπικού . Αυτό είναι κάτι για το όποιο αγωνίζεται από την πρώτη στιγμή που  τα μνημόνια αποδυνάμωσαν από ανθρώπους τους  Δήμους  όλης της χώρας και όχι μόνο το δικό μας. Μόνο που η υφιστάμενη νομοθεσία δεν το επιτρέπει. Για να καταφέρουμε να έχουμε καθαρό το Δήμο, ένα Δήμο- τέρας, και αρμόζουσα τη λειτουργία της ανακύκλωσης ,που πρώτοι φέραμε  , πέρα από τη δικιά  μας προσπάθεια  δεν έχουμε άλλη επιλογή από την πρόσληψη οκταμηνιτών μέσα από τη διαδικασία ΑΣΕΠ και διμηνιτών  για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών . Αυτό γίνεται εδώ και χρόνια. Σήμερα δεν γίνεται τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο. Αυτό που έχουμε καταφέρει  μέχρι στιγμής είναι να αποφύγουμε τις εργολαβίες   και να δώσουμε μια μικρή οικονομική ανάσα σε ανθρώπους που έχουν  ανάγκες και τους έχει ανάγκη και ο Δήμος.

Εύχομαι στον Κο Γεωργούλα, αν έχει κάτω από την σημερινή συγκυρία τόσο άπλες και εύκολες λύσεις, να τις κάνει πραγματικότητα , όταν ο λαός της Λέσβου του αναθέσει  τη διαχείριση του Δήμου.”

Αντιδήμαρχος  Καθαριότητας –Ανακύκλωσης

Κουνιαρέλλης  Ηλίας

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο