Απάντηση και “άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε” από τον Σπύρο Γαληνό για τις εναντίον του αποκαλύψεις

galinos-ipalilos-voulis

Άμεση ήταν η απάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού στην αποκάλυψη της ενημερωτικής ιστοσελίδας clevernews.gr για το ότι ήταν διορισμένος από το Σεπτέμβριο του 2012 μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο της έκτης αντιπροέδρου της Βουλής, Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά.

Ο κ. Γαληνός δεν απάντησε στις καταγγελίες του δημοσιεύματος για το αν από τη μέρα που διορίστηκε και τον πλήρωνε ο ελληνικός λαός, πήγαινε και ασκούσε τα καθήκοντα του, αφού τον περισσότερο χρόνο ήταν στη Λέσβο.

Ο συντάκτης του δημοσιεύματος αναρωτιέται αν μπορεί ένας τέτοιος άνθρωπος που συνδιαλέγεται οικονομικά με το δημόσιο, κατέχοντας τα τελευταία χρόνια έμμισθες θέσεις, να ασκήσει πολιτικές κατά της ανεργίας;

Αντί αυτών έστειλε το παρακάτω κείμενο – δελτίο τύπου όπου μιλάει για λασπολόγους, αισχίστου είδους γκεμπελική προπαγάνδα και αισχρή παραπληροφόρηση, κατευθυνόμενα δημοσιεύματα και λασπόλουτρα !!!

Για την ταμπακέρα τίποτα…

Το ότι δηλαδή έπαιρνε για ένα διάστημα μισθό από τη Βουλή, το ύψος του οποίου δεν μας το αναφέρει, για το αν πατούσε ποτέ το πόδι του στη θέση αυτή ή έπαιρνε τα χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου χωρίς να κάνει τίποτα δεν μας αναφέρει τίποτα.

Όσο για το διορισμός κύριε Γαληνέ το ρεπορτάζ εννοεί την πρόσληψή σας στη Βουλή και όχι την εκλογή σας σαν γραμματέας των ΑΝΕΛ.

Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας…

Και αν είναι ψέματα κύριε Γαληνέ όλα αυτά που γράφτηκαν γιατί δεν καταφεύγετε στη δικαιοσύνη;

Πως επιτρέπετε να σας λασπολογούν και να αδιαφορείτε παγερά όπως χαρακτηριστικά αναφέρετε στην απάντησή σας;

Σας παραθέτουμε ως η δεοντολογία μας επιβάλει την επιστολή – απάντηση του κ.Γαληνού καθώς και τα έγγραφα που μας έστειλε όπου φαίνεται η απόλυσή του μετά από περίπου ένα χρόνο από την πρόσληψή του στη Βουλή.

 

“Απάντηση προς όλους τους λασπολόγους τους νυν και τους επόμενους.

 

  Το κείμενο που δημοσιεύτηκε εναντίον μου από  τον ιστότοπο “clevernews” αποτελεί του αισχίστου είδους γκεμπελική προπαγάνδα και αισχρή παραπληροφόρηση.

Από τη θέση που κατείχα στη Βουλή, παραιτήθηκα τον Ιούνιο του 2013 και Γραμματέας των ΑΝ. ΕΛΛ. εκλέχθηκα και δεν διορίστηκα.

Η ανεξαρτησία και το ήθος μου είναι γνωστά. Έχω απαρνηθεί τα βουλευτικά προνόμια,  τη βουλευτική ασυλία αλλά και την ίδια τη βουλευτική έδρα για να πράξω το καθήκον μου απέναντι στον τόπο μου και τους συμπολίτες μου.

Ως εκ τούτου, τα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα κουτοclever και λασποclevernews με αφήνουν παγερά αδιάφορο.

Στον πόλεμο λάσπης δεν θα απαντήσω με λάσπη, ούτε στους clevers , ουτε στους υποβολείς τους.

Είμαι πέρα από βέβαιος ότι η απάντηση θα δοθεί και μάλιστα ηχηρή, από τους συμπατριώτες μου στις 18/5/2014.

Τους εύχομαι καλά λασπόλουτρα.”

galinos-egrafo-1galinos-egrafo-2

galinos-egrafo-3

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο