Απάντηση Γαληνού στον “Άλλο Δρόμο”: “Είμαστε αντίθετοι στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΥΑΛ”

galinos-georgoulas

Σχετικά με το δημοσίευμα που φιλοξενείται σήμερα στον τοπικό τύπο και αφορά το δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης “ο άλλος δρόμος” με θέμα τις “προσπάθειες επαναφοράς του θέματος ιδιωτικοποίησης του νερού στη Λέσβο” ο Δήμαρχος Λέσβου, κ. Σπύρος Γαληνός δηλώνει τα εξής :

«Το έγγραφο (ηλεκτρονικό μήνυμα) το οποίο παρελήφθη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις 22/09/2014 και υπογράφεται από τον κ. Πέτρο Ματσούκη, έχει τη μορφή κοινοποίησης δημοσιεύματος από την εφημερίδα “Το Βήμα” με δηλώσεις του κ. Χρυσοχοϊδη και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση επίσημο έγγραφο. Σε κάθε περίπτωση αρμόδιος να απευθύνεται στον εκάστοτε Δήμαρχο είναι αποκλειστικά ο Υπουργός. Γι’ αυτό το λόγο το έγγραφο αυτό επιστρέφεται ως απαράδεκτο.

Σχετικά με το θέμα της ιδιωτικοποίησης των επιχειρήσεων ύδρευσης και αποχέτευσης δηλώνω ξεκάθαρα και απερίφραστα ότι τέτοια πρόθεση δεν υπάρχει από εμένα και από την παρούσα Δημοτική Αρχή. Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε οποιαδήποτε ιδιωτικοποίηση που αφορά την δημοτική επιχείρηση ύδρευσης αποχέτευσης Μυτιλήνης (ΔΕΥΑΛ»).    

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο