Αξέχαστη μουσική βραδιά αφιερωμένη στον Στέλιο Καζαντζίδη (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

 

kazagidis-maketa

Μία πολύ όμορφη μουσική βραδιά, αφιερωμένη στον αξέχαστο Έλληνα λαϊκό τραγουδιστή Στέλιο Καζαντζίδη, που αν ζούσε σήμερα θα γιόρταζε, πραγματοποιήθηκε χθες στο ουζερί «Καρνάγιο» στην Επάνω Σκάλα.

Ο Σύλλογος Φίλων του Στέλιου Καζαντζίδη στη Λέσβο, διοργάνωσε αυτή την εκδήλωση όπως κάθε χρόνο,  τιμώντας έτσι τη μνήμη του μεγάλου και αλησμόνητου λαϊκού μας τραγουδιστή.

Επώνυμοι και ανώνυμοι φίλοι του Στελάρα, γέμισαν την αίθουσα του κέντρου και πέρασαν μία υπέροχη βραδιά, τραγουδώντας όλοι μαζί και χορεύοντας, τα αξέχαστα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη.

Φυσικά, εκτός από τις νότες των αξέχαστων τραγουδιών του Στέλιου Καζαντζίδη, σερβίρονταν και  εκλεκτοί μεζέδες, με άφθονο κρασάκι και ούζο.

Το κέφι έφτασε στο ζενίθ μέχρι αργά, όταν όλοι μαζί τραγουδούσαν το “Υπάρχω”, με τη λαϊκή φωνή του Στέλιου Αλεξανδρή και την καταπληκτική ορχήστρα που είχε επιμεληθεί όλα τα τραγούδια της βραδιάς.

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Συλλόγου Περικλή Νταλαμπέκη, τον Γραμματέα Στρατή Δαγκλή και όλων όσων βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί η μαγική αυτή βραδιά.

kazagidis-1

kazagidis-2

kazagidis-3

kazagidis-4

kazagidis-5

Σχετικές δημοσιεύσεις

37 Άποψη για τα “Αξέχαστη μουσική βραδιά αφιερωμένη στον Στέλιο Καζαντζίδη (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)”

Αφήστε ένα σχόλιο