Ανοικτή επιστολή του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Στρατή Τζιμή προς τους συμπολίτες του

gimis-stratis

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Στρατής Τζιμής με ανοικτή επιστολή που έστειλε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης απευθύνεται στους Λέσβιους πολίτες και αναφέρει:

“Αγαπητέ μου  συνδημότη,

Eίμαι ο Στρατής Τζιμής,  γεννημένος στη Μυτιλήνη, συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Είμαι παντρεμένος με τη δασκάλα Χαρίκλεια Καρατζάνου  και έχουμε δύο παιδιά. Υπηρέτησα σε σχολεία  της  Λέσβου και της  Λήμνου και διετέλεσα Υποδιευθυντής, Διευθυντής σχολείων και Περιφερειακός Διευθυντής  Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου.

Δεν θέλω να σε κουράσω  με το επιστημονικό μου, συγγραφικό και διοικητικό  μου έργο, θέλω, όμως, να σου υπενθυμίσω  ότι  από τις προηγούμενες εκλογές που εκλέχθηκα Περιφερειακός Σύμβουλος  της μείζονος αντιπολίτευσης ασκώ το ρόλο μου με αυστηρή προσήλωση  στη δημιουργία έργων υποδομής  και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Ανταποκρίθηκα  στην πρόσκληση  του Σπύρου Γαληνού, ενός  έμπειρου, ικανού και έντιμου αυτοδιοικητικού,  να προσφέρω τις γνώσεις μου και την εμπειρία  μου και να εργαστούμε  όλοι μαζί   για τη Λέσβο. Να καταστήσουμε το Δήμο μας πρότυπο εύρυθμης λειτουργίας και σωστής αξιοποίησης των πλουτοπαραγωγικών του πηγών, για να  δώσουμε τη χαρά της εργασίας στη νεολαία μας και την ελπίδα μιας καλύτερης ζωής στον τόπο της.

Με τη δέσμευση για σκληρή και αποτελεσματική  δουλειά, σου ζητώ τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σου.

Με  σεβασμό και εκτίμηση”

Ευστράτιος Τζιμής

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Με το Ψηφοδέλτιο «Μόνο για τη Λέσβο» του Σπύρου Γαληνού

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο