Ανοίγει σήμερα η αυλαία για το 9ο Διεθνές Τουρνουά Τένις Γυναικών Μυτιλήνη 2015 (ΒΙΝΤΕΟ)

tennis-2015

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου διοργανώνει στη Μυτιλήνη, σε συνεργασία με το Δήμο Λέσβου, την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης Ελλάδος και τον Όμιλο Αντισφαίρισης Λέσβου, το επίσημο  διεθνές  βαθμολογούμενο επαγγελματικό  τουρνουά τένις γυναικών, «ΟΤΕ OPEN INTERNATIONAL TENNIS MITILENE 2015».

Το τουρνουά, που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο Αντισφαίρισης στη Νεάπολη Μυτιλήνης, θα ξεκινήσει σήμερα 4 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 10 του μηνός, οπότε στις 11 το πρωί την Κυριακή που θα διεξαχθεί ο τελικός και τον οποίο θα μεταδώσει ζωντανά για μία ακόμα φορά το LesvosNews,gr.

Πρόκειται για ένα εκ των κορυφαίων αθλητικών γεγονότων στο Βόρειο Αιγαίο, καθώς οι περισσότερες αθλήτριες που θα συμμετάσχουν σε αυτό είναι στελέχη των εθνικών ομάδων τους.

Διεξάγεται για 9η φορά στη Μυτιλήνη και παραμένει ένας ζωντανός θεσμός, που προβάλει τουριστικά το νησί, του δίνει αναπτυξιακή διάσταση και ενισχύει την οικονομία του, αφού όλα τα έξοδα διαμονής, μετακίνησης, διατροφής κτλ επιβαρύνουν τις ίδιες τις αθλήτριες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο