Ανακοίνωση της παράταξης “Βόρειο Αιγαίο -Γόνιμη Γραμμή” για την επίσκεψη Φούχτελ στη Λέσβο

kiritsi-ermou

Πρόκληση για τον δοκιμαζόμενο Λεσβιακό λαό αποτελεί η επίσκεψη του Γερμανού υφυπουργού του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Εργασίας-Κοινωνικών Υποθέσεων και εντεταλμένου της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, Χανς Γιοάχιμ Φούχτελ. Η επίσκεψη του διορισμένου από την Μέρκελ τοποτηρητή, «αρμόδιου για θέματα Ελλάδας», κ. Φούχτελ, είναι μια ακόμα προκλητική «επιθεώρηση λόχου» στην αποικία Ελλάδα, σε μια περίοδο, μάλιστα, που επιταχύνονται οι διαδικασίες ξεπουλήματος της χώρας.

Ο εντεταλμένος της «Ελληνογερμανικής Συνέλευσης (DGV)», αφού τις προηγούμενες μέρες είχε συναντήσεις με υπουργούς στην Αθήνα, επισκέφτηκε την Κρήτη και έφτασε σήμερα στην Λέσβο, συνεχίζοντας τους… ελέγχους και τις προτροπές προς τους εντολοδόχους του για τη συνέχιση των «μεταρρυθμίσεων».

Με επικοινωνιακό διαβατήριο την πολυδιαφημισμένη «συνεργασία» Γερμανίας – Ελλάδας, η οποία πλασάρεται ως διαδικασία μεταφοράς τεχνογνωσίας, ο εν λόγω τοποτηρητής περιοδεύει σε τακτά χρονικά διαστήματα ανά την Ελλάδα, έχοντας βάλει στο στόχαστρό του κυρίως της Τοπική Αυτοδιοίκηση α’ και β’ βαθμού, σε μια προσπάθεια απροκάλυπτης αρπαγής πόρων και πλούτου από τη χειμαζόμενη χώρα μας. Άλλωστε, η στρατηγική που ξετυλίγεται είναι εμφανής και αποσκοπεί στην τιμαριοποίηση της χώρας, την ακύρωση κάθε εθνικής πολιτικής και την υπαγωγή των περιφερειών απευθείας στην υπό γερμανική κηδεμονία Ευρώπη.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο κ. Φούχτελ επισκέφτηκε την Κρήτη και τη Λέσβο, δυο περιοχές με μεγάλη αγροτική παραγωγή, η οποία μεθοδικά απαξιώνεται και την οποία αποδεδειγμένα εποφθαλμιούν μεγάλα πολυεθνικά συμφέροντα που θέλουν να υφαρπάξουν τον πλούτο και να μετατρέψουν τους παραγωγούς του σε δουλοπάροικους. Η επίσκεψη του κ. Φούχτελ και των ανθρώπων του εντάσσεται σε μια καλά μεθοδευμένη και σχεδιασμένη στρατηγική της γερμανικής κυβέρνησης και αποτελεί τη συνέχεια προηγούμενων ανάλογων δράσεων, όπως οι ημερίδες ελαιολάδου, προσβάλλοντας βάναυσα την όποια εθνική κυριαρχία έχει απομείνει, καταπατώντας την αξιοπρέπεια του δοκιμαζόμενου λεσβιακού λαού.

Με «Δούρειο Ίππο» τον Σύνδεσμο της «Ελληνογερμανικής Συνέλευσης (DGV)» και  την ενθάρρυνση της μνημονιακής κυβέρνησης, περιφέρονται στο νησί μας ως πραγματικοί Διοικητές του αποφασίζοντας για θέματα αγροτικής ανάπτυξης, οργάνωσης των παραγωγών μας, πώλησης των  αγροτικών προϊόντων και διαχείρισης της αγροτικής μας παραγωγής.

Η περιφερειακή παράταξη Βόρειο Αιγαίο – Γόνιμη Γραμμή εκφράζει την αντίθεσή της στους προκλητικούς σχεδιασμούς και δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι μαζί με το λαό του Βορείου Αιγαίου θα αντισταθεί στις σχεδιαζόμενες πολιτικές, αναδεικνύοντας τους πραγματικούς στόχους που κρύβονται πίσω από τις επικοινωνιακές φιέστες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο