Αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στον Αιολικό – Στη θέση του Βαγγ. Γούτη ήρθε ο Κ. Παναγόπουλος

aiolikos tarlas

Παρά το γεγονός ότι βαθμολογικά τουλάχιστον ο Αιολικός βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς από την κορυφή, αλλά με δεδομένο ότι η διοίκηση της ομάδας της Μυτιλήνης δεν ήταν ικανοποιημένη από τις εμφανίσεις της ομάδας, προχώρησε σε κοινή λύση της συνεργασίας της με τον τεχνικό της Βαγγέλη Γούτη και ξεκίνησε νέα συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, ελπίζοντας ότι θα αλλάξει αγωνιστικά η εικόνα της ομάδας και θα πετύχει το στόχο της που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Football League.

ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας, με τον προπονητή της ομάδας κ. Βαγγέλη Γούτη.

Το Δ.Σ. εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για την συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα και  του  ευχόμαστε καλή συνέχεια και επιτυχίες στην  προσωπική και προπονητική του πορεία.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας συνεργασίας με τον προπονητή Κωσταντίνο Παναγόπουλο .

Ο νέος προπονητής της ομάδας μας είναι 38 ετών και έχει διατελέσει στο παρελθόν προπονητής της Λάρισας , του Πανιωνίου ,της Ελλάς Ποντίων ,της Προοδευτικής ,της Θύελλας Κορυδαλλού και της Βρασιές Αρκαδίας

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αιολικού Μυτιλήνης και ελπίζουμε να πανηγυρίσουμε μαζί στο τέλος της χρονιάς την άνοδο στην Football League   .

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Για την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας στον πάγκο του Αιολικού, ο ΣΦΑΜ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει:

“Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, με αφορμή την από κοινού λύση της συνεργασίας, της ομάδας μας, με τον προπονητή κ. Γούτη, θα θέλαμε να του εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για όλα όσα προσέφερε στον σύλλογο και να το ευχηθούμε καλή συνέχεια σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο. Επίσης, θα θέλαμε να καλωσορίσουμε στην μεγάλη Αιολική οικογένεια, τον νέο μας προπονητή, Κωνσταντίνο Παναγόπουλο και να του ευχηθούμε μέσα από το σχέδιο του και την δουλεία του η ομάδα να υλοποιήσει τον στόχο που έχει θέσει και φυσικά ο ίδιος να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες του. Καλώς ήρθες, καλή αρχή και καλή δύναμη στο δύσκολο και απαιτητικό έργο σου.”
Μετά τιμής,
Σ.Φ.Α.Μ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο