ΑΙΟΛΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2014 – Δάκρυα και συγκίνηση στο Δημοτικό Θέατρο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

aiolika-vraveia-2014-1

Ράγισαν οι καρδιές στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, από τη συγκίνηση, τα δάκρυα και τη λάμψη των τιμώμενων προσώπων και φορέων,στα “ΑΙΟΛΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2014”

Συγκίνηση, όταν ο διασωθείς από βέβαιο πνιγμό τον Ιούλιο που μας πέρασε, σε παραλία της Μυτιλήνης, ήρθε για πρώτη φορά πρόσωπο με πρόσωπο με τους ανθρώπους, οι οποίοι του έσωσαν τη ζωή και χάρη σ’ αυτούς είναι τώρα ανάμεσά μας.

Δάκρυα συγκίνησης από τον Γιάννη Παπαγιάννη, πατέρα του Γρηγόρη, του άτυχου παλικαριού που είχε μείνει παράλυτο κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης και poy χάρη στη δύναμη της ψυχής του και τη βοήθεια του Θεού, κατάφερε να σταθεί και πάλι όρθιος και σιδερένιος στα πόδια του.

Το LesvosNews.gr όπως πέρυσι. έτσι κι εφέτος τίμησε πρόσωπα και φορείς. που κατά τη διάρκεια του 2014. με τις αξιέπαινες πράξεις τους. μας έδωσαν παραδείγματα ανθρωπιάς και φάνηκαν χρήσιμοι στην κοινωνία μας.

Τα 13 “ΑΙΟΛΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2014” δόθηκαν στους:

Στον κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΙΑΟΥΝΗ απονεμήθηκε «Βραβείο Ανδρείας και Τόλμης» για την πράξη ατοθυσίας του με την οποία έσωσε τη ζωή ενός συνανθρώπου μας.

Στον κ. ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΥΠΡΟΥ απονεμήθηκε «Βραβείο Ανδρείας και Τόλμης» για την πράξη ατοθυσίας του με την οποία έσωσε τη ζωή ενός συνανθρώπου μας.

Στον κ. ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑΡΙΕΤΟ απονεμήθηκε «Βραβείο Ανδρείας και Τόλμης» για την πράξη ατοθυσίας του με την οποία έσωσε τη ζωή ενός συνανθρώπου μας.

Στον κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΑΣΙΑ απονεμήθηκε «Βραβείο Ανδρείας και Τόλμης» για την πράξη ατοθυσίας του με την οποία έσωσε τη ζωή ενός συνανθρώπου μας.

Στον ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ απονεμήθηκε «Βραβείο Θάρρους και Προόδου» αφού με τα κατορθώματά του μας έδωσε μαθήματα ζωής.

Στην ΝΤΕΠΗ ΧΑΤΖΗΚΑΜΠΑΝΗ απονεμήθηκε«Βραβείο Τέχνης και Πολιτισμού» για την σπουδαία της καλλιτεχνική πορεία στο χώρο της μουσικής και της συγγραφής.

Στον ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΒΑΓΙΑΝΝΗ απονεμήθηκε«Βραβείο Τιμιότητας» αφού παρέδωσε χρηματικό ποσό που βρήκε σε οδόστρωμα.

Στην  ΑΣΠΑ ΦΡΑΝΤΖΗ απονεμήθηκε«Βραβείο Κοινωνικής Προσφοράς» για την πολύχρονη στήριξη των αναξιοπαθούντων και απόρων του νησιού μας.

Στον ΠΑΠΑ ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΤΜΗΔΕΛΛΗ απονεμήθηκε«Βραβείο Φιλόζωου Πολίτη» για τη συνεχή προσφορά του και βοηθεια προς τα αδέσποτα της Λέσβου.

Στο «ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ ΑΓΙΑΣΟΥ» απονεμήθηκε «Βραβείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς» για την προσφορά του στον πολιτισμό και τη διατήρηση της τοπικής μας παράδοσης.

 Στην οικογένεια ΤΡΥΦΩΝ απονεμήθηκε «Βραβείο Προσφοράς στο Λεσβιακό Αθλητισμό» για την πολυετή οικονομική και ηθική στήριξη σε συλλόγους και σωματεία.

Στην ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ απονεμήθηκε «Βραβείο Πρέσβειρας Τουριστικής Προβολής της Λέσβου» για την προσφορά της στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη του νησιού μας.

Στους διασώστες του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης απονεμήθηκε «Βραβείο Τόλμης και Ανδρείας» για τους αγώνες ζωής που δίνουν καθημερινά για τους συνανθρώπους τους.

aiolika-vraveia-2014-2

aiolika-vraveia-2014-3

aiolika-vraveia-2014-4

aiolika-vraveia-2014-5

aiolika-vraveia-2014-6

aiolika-vraveia-2014-7

aiolika-vraveia-2014-8

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

TO BINTEO ME TA ΠEΡYΣINA BΡABEIA

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο