Αγώνα ύπαρξης δίνει η Καλλονή στον Ταρλά κόντρα στην Ξάνθη (17:15)

aelk 2015 - 16

Αγώνας ύπαρξης χαρακτηρίζεται ο σημερινός αγώνας της Καλλονής κόντρα στην Ξάνθη, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης  στις 17:15.

Η ομάδα της Λέσβου βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση και η κατάκτηση της νίκης, σε συνδυασμό με την συγκομιδή των τριών πολύτιμων βαθμών κρίνεται αναγκαία.

Και στην προσπάθεια αυτή των παικτών του Θαλή Θεοδωρίδη, απαιτείται η συμπαράσταση όλων των φιλάθλων της Λέσβου, οι οποίοι αναμένεται να κατακλύσουν τον Ταρλά.

Αγωνιστικά η Καλλονή έκανε χθες την τελευταία της προπόνηση για τη σημερινή αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη  στο προπονητικό κέντρο στους Λάμπου Μύλους.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής προσαρμοσμένες στο παιχνίδι με την Ξάνθη και στημένες φάσεις.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή της Καλλονής, από την οποία απουσιάζουν ο τιμωρημένος με μία αγωνιστική Χογκ και οι τραυματίες Ελλακόπουλος, Μάρκοβιτς, Γιουκαρής και Γουερέ.

Τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών για την αυριανή αναμέτρηση στις 17:15 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης:

Δαύκος, Μαλλής, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Αντέτζο, Ούκα, Βαλιός, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κρολ, Καλτσάς, Κειτά, Κλαντρούμπσκι, Σάμπα, Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος, Ξύδας, Χιντασέλι, Μπουρούς

Σχετικές δημοσιεύσεις

21 Άποψη για τα “Αγώνα ύπαρξης δίνει η Καλλονή στον Ταρλά κόντρα στην Ξάνθη (17:15)”

Αφήστε ένα σχόλιο