Ίδρυση και λειτουργία Κοινωνικού Οδοντιατρείου για τους άπορους του Δήμου Λέσβου

odontiatreio

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου» κα Αναστασία Αντωνέλλη, έκανε την ακόλουθη δήλωση

«Με μεγάλη μας χαρά, προχωράμε σε μια ακόμα δράση μας, η οποία θα ανακουφίσει τους άπορους συνδημότες μας.

Ιδρύουμε και προχωράμε στην λειτουργία Κοινωνικού Οδοντιατρείου για τους άπορους δημότες μας.

Έχοντας εξασφαλίσει:

1)    το χώρο, δηλαδή την συστέγαση του στο ο Κοινωνικό μας Ιατρείο

2)     την τεχνική του υποδομή, από δωρεά της συνδημότισσας μας κας Ταράνη Γιασεμής, οδοντιάτρου

3)     την κάλυψη των οδοντιατρικών υλικών που θα χρειαστούμε για την λειτουργία του, από χορηγία  οικογένειας Θόδωρου και Παναγιώτη Τρύφωνα

4)    Έχουμε αιτηθεί επίσης εγγράφως, την στήριξη του, από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Λέσβου, με εθελοντική συμμετοχή των μελών του.

Έτσι λοιπόν είμαστε αισιόδοξοι ότι και αυτή η προσπάθεια μας θα προσφέρει ανακούφιση και συμπαράσταση έμπρακτη στους άπορους δημότες μας. Ως γνωστόν, η στοματική υγεία είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες για την καλή υγεία του Οργανισμού. Εμείς ως Αυτοδιοίκηση, προσπαθούμε να είμαστε και σε αυτόν τον τομέα κοντά στους συνανθρώπους μας, μιας και μας είναι αδιανόητο να τους παρατήσουμε στο έλεος του Θεού, που οι Κυβερνώντες τους άφησαν.

Εκ μέρους όλων, Δήμου Λέσβου και απόρων, ένα Μεγάλο Ευχαριστώ, στην οδοντίατρο Γιασεμή Ταράνη, για την δωρεά του εξοπλισμού του οδοντιατρείου της στον Οργανισμό μας. Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ στην οικογένεια Θόδωρου και Παναγιώτη Τρύφωνα, για την δωρεά των οδοντιατρικών  υλικών. Είμαστε υπερήφανοι που το νησί μας διαθέτει τέτοιας ποιότητας πολίτες! Τιμούν τον τόπο μας και αποδεικνύουν τον διαχρονικό πολιτισμό μας! 

Προκαταβολικά, ένα Μεγάλο Ευχαριστώ επίσης στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Λέσβου και σε όσους οδοντιάτρους δηλώσουν συμμετοχή για την εθελοντική στήριξη της δράσης μας αυτής. Προσωπικά είμαι σίγουρη ότι θα είναι αρκετοί.

Η λειτουργία του Κοινωνικού μας Οδοντιατρείου θα ανακοινωθεί μόλις ολοκληρωθεί συνολικά η διαδικασία.

Όσοι φορείς ή πολίτες θέλουν να βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο την προσπάθεια μας αυτή, μπορούν να καλούν στο τηλ. 2251027501, εσωτ. 2 και να το δηλώνουν στην υπεύθυνη κοινωνική λειτουργό, κα Μαρία Βούρου».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο