Έφαγε 4 σφαίρες… Ευτυχώς τον βρήκαν σε χέρια και πόδια… UPDATE

pirovolismos

Κοντά στην εξιχνίαση του δράστη της απόπειρας ανθρωποκτονίας που έγινε σήμερα το πρωί βρίσκεται η Ασφάλεια Μυτιλήνης η οποία έχει προσάγει στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου έναν άνδρα και τον ανακρίνει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LesvosNews.gr σήμερα το πρωί στο σημείο όπου γίνονται έργα διαπλάτυνσης του οδικού δικτύου Μυτιλήνης – Πλωμαρίου, σταμάτησε ένα αυτοκίνητο από το οποίο κατέβηκε ένας άνδρας και κατευθύνθηκε προς τα μηχανήματα και τις μπουλντόζες της κατασκευάστριας εταιρείας προσπαθώντας να κλέψει βενζίνη και πετρέλαιο.

Τον αντιλήφθηκε όμως ο φύλακας της εταιρείας – ένας 43χρονος άνδρας από τη Λήμνο πατέρας δύο παιδιών –  ο οποίος κατευθύνθηκε προς το μέρος του και του ζήτησε να απομακρυνθεί από τα μηχανήματα και τις μπουλντόζες.

Ο άγνωστος άνδρας χωρίς  να πει καμία κουβέντα έβγαλε αμέσως από την τσέπη του σακακιού του ένα πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί από απόσταση μόλις δύο μέτρων κατά του υπαλλήλου της εταιρείας.

Ευτυχώς μέσα στην ατυχία του ο 43χρονος άνδρας φάνηκε τυχερός αφού οι τέσσερις σφαίρες που τον πέτυχαν τον βρήκαν στα χέρια και στα πόδια του με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Κάποιες άλλες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι ίσως ο άγνωστος άνδρας να είχε στόχο και τον πρόσφατα ανακαλυφθέντα αρχαίο Μυκηναϊκό Τάφο ο οποίος βρίσκεται στο ίδιο σημείο που έγινε το επεισόδιο.

UPDATE – Ομολόγησε ο δράστης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LesvosNews.gr, ο ύποπτος που είχε προσαχθεί στην Ασφάλεια Μυτιλήνης ως ο δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ομολόγησε για την πράξη του και θα παραπεμφθεί αρμοδίως.

Πρόκειται για ένα 44χρονο άνδρα κάτοικο χωριού κοντά στην περιοχή του συμβάντος.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

12 Άποψη για τα “Έφαγε 4 σφαίρες… Ευτυχώς τον βρήκαν σε χέρια και πόδια… UPDATE”

  1. […] με αποκλειστικές πληροφορίες του lesvosnews.gr σήμερα το πρωί στο σημείο όπου γίνονται έργα […]

Αφήστε ένα σχόλιο