Έρχεται η Δημοτική Παράταξη “Μυτιλήνη Νέα Εποχή” – Νέα και έμπειρα άτομα μακριά από κομματικές ταμπέλες

Λίγο πριν το Πάσχα και με την προϋπόθεση ότι δεν θα συμβεί κάτι το ανατρεπτικό, μία ομάδα από άτομα που όλο αυτό το διάστημα επεξεργάζονται τις προϋποθέσεις ώστε να διεκδικήσουν το Δημαρχιακό θώκο του Δήμου Μυτιλήνης θα ανακοινώσουν την υποψηφιότητα του συνδυασμού τους.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του LesvosNews.gr η Δημοτική αυτή παράταξη θα έχει τον διακριτικό τίτλο “Μυτιλήνη Νέα Εποχή” και στην ομάδα αυτή έχουν ενταχθεί κυρίως νέα άτομα καταξιωμένα στην κοινωνία του νησιού μας σαν επιστήμονες, επιχειρηματίες, εθελοντές κλπ ενώ συμμετέχουν και άτομα με μεγάλη εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Όλοι σχεδόν είναι άτομα που δεν έχουν καμία πολιτική στέγη και μοναδικός τους στόχος είναι να αλλάξουν επιτέλους την Μυτιλήνη και να την κάνουν έτσι όπως την θέλουν όλοι οι πολίτες της.

Μέχρι τώρα κρατάνε εφτασφράγιστο μυστικό τη δημιουργία αυτής της Δημοτικής Παράταξης για ευνόητους λόγους ενώ λίγο πριν το Πάσχα θα ανακοινώσουν και επίσημα την υποψηφιότητά τους.

Σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε στη διακήρυξη της παράταξής τους θα υπάρχουν οι βασικοί άξονες στους οποίους θα κινηθούν.

Ανάμεσα σε αυτούς θα είναι τα προβλήματα της καθημερινότητας που απασχολούν την τοπική κοινωνία, η καθαριότητα στην Μυτιλήνη και σε όλα τα χωριά, η στήριξη υλική και οικονομική όλων των ευάλωτων οικογενειών κλπ

Ένας από τους λόγους που προχωρούν στη δημιουργία αυτής της Δημοτικής Παράταξης είναι ότι οι μέχρι τώρα επίσημες υποψηφιότητες (Στρατή Κύτελη, Παναγιώτη Χριστόφα) δεν φαίνονται να έχουν την αναμενόμενη αποδοχή από τους ψηφοφόρους του Δήμου Μυτιλήνης.

Δεν μένει λοιπόν παρά να κάνουμε υπομονή μέχρι την εβδομάδα των “Παθών”.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο